reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Oj mój mnie też dzisiaj od rana wqrza...jeszcze teraz ma kilka dni urlopu. .powinnam się cieszyć, ale wiem że znowu będzie latał jak tornado po mieszkaniu i szukał dziury w całym. .a że ja msm gorszy dzień dzisiaj to drażni mnie podwójnie.
Ja mc i kfc mam 7min spacerkiem od siebie, ale jakoś sporadycznie tam bywam. Qrcze chyba schudłam. ..wazylam już 55 a teraz znowu 54,6..

reklama
Elutka ja też bym chciała tak chudnąć, a w ogóle to ważyć tyle co Ty :p
Po porodzie biorę się ostro za siebie i do wesela Ł siostry czyli do sierpnia chcę ważyć 53 kg :p

Od południa robię ten komin i końca nie widać.
W dodatku zaczynam ślepnąć i już oczek dobrze nie widzę.
Dzieciaki zrobiły się marudne jak nie wiem, ale to efekt wstawania przed 7:00...

Ja też całkowicie wyeliminowalam słodycze i jedzenie typu chipsy i mac jak zoabczylam swoją wagę :) ale zostałam przy czekoladzie ;) nie da się zastąpić słodyczy wylacznie owocami :)

Mój ślubny wkurza mnie, bo nie rozumie że wszystko co robię ja robię pod niego i jego chorobę. Chude, mizerne to takie. Jak chce żeby sobie pojadł to pretensja. I zdziwiony, że on przytyć nie umie. Echh...
Za to ja dzis zjadlam czekoladę milke i teraz sałatkę z Salad Story. Uwielbiam!!!! Zaraz wezmę się za winogrona :)
Ja juz na wadze mam 7 kg do przodu. I niestety zaczyna byc to po mnie widać. Tez po porodzie biorę się za siebie. Myśle nawet o wizycie u dietetyczki.

A ja całe życie raczej nie jem ani słodyczy ani chipsów maca w zasadzie nigdy nie jem wiev w ciąży musiało to się zmienić ;) ale poza tym pożeram tonę warzyw i owoców wiec łatwo się "oczyszczam" :D

Już mam dosyć tych samotnych wieczorów. Dopadł mnie dołek. Nawet napić się nie mogę na poprawę nastroju. Przed ciążą to chociaż kupiłam sobie winko i od razu nastrój robił mi się lepszy, a teraz d***pa.

reklama
femme, oj, popiłabym drinków 0% :-D

LayDeeK, alecta, ja jak mam na mojego focha, to sama wsiadam w auto i jadę gdziekolwiek, żeby mu na złość zrobić :-p

kasiekz, w Krasiejowie byłaś w tym JuraParku? Wybieraliśmy się niedawno, ale ostatecznie odpuściliśmy ;-)

McPearl, współczuję :-( Samotne wieczory raz na jakiś czas to spoko, ale ciągle - nie dałabym rady :-(

Matko, zaraz się uduszę :-( Oglądałam z Młodą bajkę i takie duszności mnie złapały, że na dwór musiałam wyjść, serce wali jak szalone...
Teraz okno na oścież i leżę i oddycham...

Do góry