reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi popcorn! Jezu to chyba to na co mam ochotę od tygodnia! A co to jest to banoffi?
agulqa_b
Fanka BB :)
Laydeek no wiem, szybko zleci :-) i cieszy mnie to :-)
Nulini mam nadzieje ze mimo hostelu jestes zadowolona :-)
Doggi, femme spoko, szybko zleci juz teraz. Tym bardziej ze pomalu na prawde trzeba przyspieszac z szykowaniem wszystkiego dla bobasow :-)
Mi tez brzuch sie xtawia dzisiaj :-\
Nulini mam nadzieje ze mimo hostelu jestes zadowolona :-)
Doggi, femme spoko, szybko zleci juz teraz. Tym bardziej ze pomalu na prawde trzeba przyspieszac z szykowaniem wszystkiego dla bobasow :-)
Mi tez brzuch sie xtawia dzisiaj :-\
Femme zajrzyj na przepisowy wątek, tam znajdziesz banoffi
Popcorn juz się robi i oczywiście kupiłam tez sobie pepis bekonowe i zdycham z rozkoszy
Agulqa_b no trzeba coś zacząć w końcu szykować zaraz się zacznie tu sypać 30tc a to juz brzmi strasznie poważnie
Popcorn juz się robi i oczywiście kupiłam tez sobie pepis bekonowe i zdycham z rozkoszy
Agulqa_b no trzeba coś zacząć w końcu szykować zaraz się zacznie tu sypać 30tc a to juz brzmi strasznie poważnie
femme fatal
Szkoda ze zdjęć nie widzę ale brzmi nieźle
Ja juz Kubę wysłałam po popcorn mam nadzieje ze dostanie no i pepsi do tego musi być
Ja dzisiaj jak kichnelam to przez 10 min mnie brzuch bolał :-/ tez tak macie?
Ja juz Kubę wysłałam po popcorn mam nadzieje ze dostanie no i pepsi do tego musi być
Ja dzisiaj jak kichnelam to przez 10 min mnie brzuch bolał :-/ tez tak macie?
femme fatal
Ja się cieszę że mam za daleko do maka czy kfc bo bym chyba codziennie jadła
W ogóle uświadomiłam sobie ze przez 2 miesiące przytyłam 5kg :-o :-o chyba musze się ogarnąć
W ogóle uświadomiłam sobie ze przez 2 miesiące przytyłam 5kg :-o :-o chyba musze się ogarnąć
femme fatal
No jeszcze 5 tak ale 10 to bym nie chciała ;-)
Jeny ale to było pyszne...
Jeny ale to było pyszne...
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Narobiłam się od rana jak wół. Idę się relaksowa przy Lechu Free
bada chodzi o to że na mnie JuraPark nie zrobił wrażenia, bo spodziewałam się czegoś więcej niż w Szklarskiej Porębie...a lipa Inne atrakcje super!
aneta trzymaj się, musi być już tylko lepiej! &&&&&&
femme kocham dyniówkę Robię jutro Jak sobie porządnie kichnę to też zaboli, coś zakuje.
Poszukuję dywanu szarego i mam dość. To co mi się podoba to mega drogo.
bada chodzi o to że na mnie JuraPark nie zrobił wrażenia, bo spodziewałam się czegoś więcej niż w Szklarskiej Porębie...a lipa Inne atrakcje super!
aneta trzymaj się, musi być już tylko lepiej! &&&&&&
femme kocham dyniówkę Robię jutro Jak sobie porządnie kichnę to też zaboli, coś zakuje.
Poszukuję dywanu szarego i mam dość. To co mi się podoba to mega drogo.