reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta taka chyba pogoda zr te skurcze tak męczą
Ciesze się ze jabłecznik smakuje ;) ja się tak objadlam banoffi ze aż musze iść do sklepu po kinder czekoladki i popcorn poświętuje z tobą ;)

reklama
Laydeek no wiem, szybko zleci :-) i cieszy mnie to :-)

Nulini mam nadzieje ze mimo hostelu jestes zadowolona :-)

Doggi, femme spoko, szybko zleci juz teraz. Tym bardziej ze pomalu na prawde trzeba przyspieszac z szykowaniem wszystkiego dla bobasow :-)

Mi tez brzuch sie xtawia dzisiaj :-\

Femme zajrzyj na przepisowy wątek, tam znajdziesz banoffi :D
Popcorn juz się robi i oczywiście kupiłam tez sobie pepis bekonowe :D i zdycham z rozkoszy :D

Agulqa_b no trzeba coś zacząć w końcu szykować ;) zaraz się zacznie tu sypać 30tc a to juz brzmi strasznie poważnie :p

Szkoda ze zdjęć nie widzę ale brzmi nieźle :-D

Ja juz Kubę wysłałam po popcorn mam nadzieje ze dostanie :-D no i pepsi do tego musi być :-D

Ja dzisiaj jak kichnelam to przez 10 min mnie brzuch bolał :-/ tez tak macie?

Femme tez tak mam, zawsze staram się unikać psikania :/ a ja tak bardzo lubię sobie porządnie kichnąć.
Dobry małżon, mój ostatnio o 23 dostał misję cola i cheeseburger z maca :D

Ja się cieszę że mam za daleko do maka czy kfc bo bym chyba codziennie jadła :p

W ogóle uświadomiłam sobie ze przez 2 miesiące przytyłam 5kg :-o :-o chyba musze się ogarnąć :-D

reklama
Narobiłam się od rana jak wół. Idę się relaksowa przy Lechu Free;)

bada
chodzi o to że na mnie JuraPark nie zrobił wrażenia, bo spodziewałam się czegoś więcej niż w Szklarskiej Porębie...a lipa;) Inne atrakcje super!

aneta trzymaj się, musi być już tylko lepiej!:) &&&&&&

femme
kocham dyniówkę;) Robię jutro:p Jak sobie porządnie kichnę to też zaboli, coś zakuje.

Poszukuję dywanu szarego i mam dość. To co mi się podoba to mega drogo.

Do góry