reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja też życzę miłego dnia :)
Zdrowka dla anety i Doggi.
Ja dzis wybieram się do Galerii Katowickiej i przy okazji do kina :)

U mnie jutro 100 dniówka :))

reklama
Nawet nie próbuję Was nadrobić :-(

Ledwo żyję, spać poszłam o północy, ale hostel z tramwajem pod oknami i całą noc oka nie zmrużyłam, jak te tony żelastwa telepały się po ulicy :wściekła/y:
Czuję się jak na mega kacu, ale warto było, bo się obśmiałam za wszystkie czasy ;-)

No i wczoraj w Łodzi były pokazy światła na budynkach, coś pięknego!!!

Alecta gratuluję studniówki, hak świętujesz?

Agulqa_b zazdroszczę tych 87 to aż o 7 mniej niż ja ;(((

LayDeeK ano durne chłopy, ja mojego przynajmniej raz dziennie mam ochotę dusić :)

Ja dziś lazy day, niedziela dzień cwela w końcu ;) moi rodzice porwali mi dziecko, a bardziej dziecko samo się porwalo :p od rana tylko chodziła i gadala ze jedzie do Puszczykowa do cioci Isi ;) nawet dziadkowi nie pozwoliła dopic kawy "dziadek kiedy w końcu jedziemy, Noooo" :p wiec mam urlaub :D

Strasznie dziś stawia mi się brzuch i skurczuje ale bez bólu w krzyżu wiec luz.
Dzięki za słowa otuchy ;)

Bosko jest tak leżeć i mieć wszystko gdzieś :)

Hej ;-)

My wczoraj na imprezce urodzinowej w restauracji/pubie byliśmy ale się pyszności najadlam :-D :-D i w końcu Posmakowalam zupy dyniowej pychaaa! Musze w przyszłym tygodniu zrobić :-) a jakie fajne drinki mi barmanka bez % robiła! Szkoda ze zdjęć nie zrobiłam piękne były i pyszne :-D kolo 1 zmylismy się do domu a dzisiaj leniwa niedziela :-)

Alecta o :-D gratki z okazji studniówki :-)

Aneta, Doggi zdrówka!

Agulqa bo to będzie chwila ;-) czas pędzi jak szalony :-)

Laydeek co ten Twój chłop nie wie ze ciężarnych nie wolno denerwować? :p

Najwyraźniej nie wie :(((
Mieliśmy jechać do galerii i do kina. Ale focha strzeliłam i nie pojechaliśmy. Ten teraz siedzi i napierdziela w Diablo, a ja się nudzę. Zapyziałe Tychy. Nie ma nawet gdzie wyjść.

Laydeek a czym zawinił?

Nulini fajnie ze wypad udany :-) szkoda nocy tylko, ale ważne ze mimo to było warto :-D

Doggi oj tak bosko :-D mój chodzi sprząta i mi jedzenie podaje :-D młoda była z moją mamą przed chwila wróciła ale już do koleżanki poleciała bo się umawialy na dzisiaj :p to się nazywa raj :-D

reklama
Doggi oczywiście świętuje z jabłecznikiem z Twojego przepisu.
Już prawie cała blacha poszła :p
Mi też dzisiaj co chwila się brzuch stawia i skurcze mnie łapią, a w sumie dzisiaj nic takiego nie robiłam.
Dobrze, że jutro rano wizyta.

LayDeek znam ten ból.
Jak mnie mój wkurzy to też nawet nie mam gdzie wyjść, bo tu taka wiocha :-/

Do góry