reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Leee laski ja mam dzisiaj 87dni i mam wrazenie ze to juz za chwile ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nawet nie próbuję Was nadrobić :-(
Ledwo żyję, spać poszłam o północy, ale hostel z tramwajem pod oknami i całą noc oka nie zmrużyłam, jak te tony żelastwa telepały się po ulicy
Czuję się jak na mega kacu, ale warto było, bo się obśmiałam za wszystkie czasy ;-)
No i wczoraj w Łodzi były pokazy światła na budynkach, coś pięknego!!!
Ledwo żyję, spać poszłam o północy, ale hostel z tramwajem pod oknami i całą noc oka nie zmrużyłam, jak te tony żelastwa telepały się po ulicy
Czuję się jak na mega kacu, ale warto było, bo się obśmiałam za wszystkie czasy ;-)
No i wczoraj w Łodzi były pokazy światła na budynkach, coś pięknego!!!
Alecta gratuluję studniówki, hak świętujesz?
Agulqa_b zazdroszczę tych 87 to aż o 7 mniej niż ja ;(((
LayDeeK ano durne chłopy, ja mojego przynajmniej raz dziennie mam ochotę dusić
Ja dziś lazy day, niedziela dzień cwela w końcu moi rodzice porwali mi dziecko, a bardziej dziecko samo się porwalo od rana tylko chodziła i gadala ze jedzie do Puszczykowa do cioci Isi nawet dziadkowi nie pozwoliła dopic kawy "dziadek kiedy w końcu jedziemy, Noooo" wiec mam urlaub
Strasznie dziś stawia mi się brzuch i skurczuje ale bez bólu w krzyżu wiec luz.
Dzięki za słowa otuchy
Bosko jest tak leżeć i mieć wszystko gdzieś
Agulqa_b zazdroszczę tych 87 to aż o 7 mniej niż ja ;(((
LayDeeK ano durne chłopy, ja mojego przynajmniej raz dziennie mam ochotę dusić
Ja dziś lazy day, niedziela dzień cwela w końcu moi rodzice porwali mi dziecko, a bardziej dziecko samo się porwalo od rana tylko chodziła i gadala ze jedzie do Puszczykowa do cioci Isi nawet dziadkowi nie pozwoliła dopic kawy "dziadek kiedy w końcu jedziemy, Noooo" wiec mam urlaub
Strasznie dziś stawia mi się brzuch i skurczuje ale bez bólu w krzyżu wiec luz.
Dzięki za słowa otuchy
Bosko jest tak leżeć i mieć wszystko gdzieś
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej ;-)
My wczoraj na imprezce urodzinowej w restauracji/pubie byliśmy ale się pyszności najadlam i w końcu Posmakowalam zupy dyniowej pychaaa! Musze w przyszłym tygodniu zrobić :-) a jakie fajne drinki mi barmanka bez % robiła! Szkoda ze zdjęć nie zrobiłam piękne były i pyszne kolo 1 zmylismy się do domu a dzisiaj leniwa niedziela :-)
Alecta o gratki z okazji studniówki :-)
Aneta, Doggi zdrówka!
Agulqa bo to będzie chwila ;-) czas pędzi jak szalony :-)
Laydeek co ten Twój chłop nie wie ze ciężarnych nie wolno denerwować?
My wczoraj na imprezce urodzinowej w restauracji/pubie byliśmy ale się pyszności najadlam i w końcu Posmakowalam zupy dyniowej pychaaa! Musze w przyszłym tygodniu zrobić :-) a jakie fajne drinki mi barmanka bez % robiła! Szkoda ze zdjęć nie zrobiłam piękne były i pyszne kolo 1 zmylismy się do domu a dzisiaj leniwa niedziela :-)
Alecta o gratki z okazji studniówki :-)
Aneta, Doggi zdrówka!
Agulqa bo to będzie chwila ;-) czas pędzi jak szalony :-)
Laydeek co ten Twój chłop nie wie ze ciężarnych nie wolno denerwować?
femme fatal
Mama Ninki :)
Laydeek a czym zawinił?
Nulini fajnie ze wypad udany :-) szkoda nocy tylko, ale ważne ze mimo to było warto
Doggi oj tak bosko mój chodzi sprząta i mi jedzenie podaje młoda była z moją mamą przed chwila wróciła ale już do koleżanki poleciała bo się umawialy na dzisiaj to się nazywa raj
Nulini fajnie ze wypad udany :-) szkoda nocy tylko, ale ważne ze mimo to było warto
Doggi oj tak bosko mój chodzi sprząta i mi jedzenie podaje młoda była z moją mamą przed chwila wróciła ale już do koleżanki poleciała bo się umawialy na dzisiaj to się nazywa raj
reklama
Doggi oczywiście świętuje z jabłecznikiem z Twojego przepisu.
Już prawie cała blacha poszła
Mi też dzisiaj co chwila się brzuch stawia i skurcze mnie łapią, a w sumie dzisiaj nic takiego nie robiłam.
Dobrze, że jutro rano wizyta.
LayDeek znam ten ból.
Jak mnie mój wkurzy to też nawet nie mam gdzie wyjść, bo tu taka wiocha :-/
Już prawie cała blacha poszła
Mi też dzisiaj co chwila się brzuch stawia i skurcze mnie łapią, a w sumie dzisiaj nic takiego nie robiłam.
Dobrze, że jutro rano wizyta.
LayDeek znam ten ból.
Jak mnie mój wkurzy to też nawet nie mam gdzie wyjść, bo tu taka wiocha :-/