reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini, przeprosilam się z nim i pojechaliśmy do tej galerii, ale bez kina :(
Teraz siedzę i oglądam na TV4 Wyjazd integracyjny a o 21.30 bede oglądać Rolnik szuka żony :) Uwielbiam ten program :)

reklama
femme, ja robiłam w zeszłym roku dyniową. taką z imbirem. wszystko pięknie, wszystkim smakowała tylko te obieranie se skóry dyni! myślałam, że ją wypier. przez okno tak już mniej więcej po 1/3 obierania.

macie jakiś sposób na obieranie dyni? wspominam to koszmarnie. a chętnie zrobiłabym kilka potrwa z dyni :sorry2:

ja dziś byłam na lodach w MC, bo jutro kończą się kupony ;-). ale przez ten ogromny brzuch coraz częściej boli mnie żołądek :-( ucisk jakiś, czy co? :-(

McPearl, <tuli>

nulini tak;) Jest dużo terenu do chodzenia, ale to dla ciebie pikuś. Bardzo porozrzucane te dinusie i nie można dotknąć (tylko największego). W Szklarskiej Porębie wszystkie do dotknięcia, w lesie, bardziej zbite - wydaje się, że jest tam ich dużo więcej. No, ale tu jest super kino 5D, akwarium 3D i łódź podwodna 5D! Czadowe efekty! Wesołe miasteczko i wielki plac zabaw - w cenie biletu.

sylwia ma 0,5. Ale żeby mieć cokolwiek musiałabym wyżłopać z 8 butelek. Lecha Free poleciła mi położna podczas karmienia w pierwszej ciąży bo ja nie tykam smakowych karmi itp. (dla mnie to nie piwo, a jakiś słodzik z wodą). Lecha Free piję non stop:p

doggi
ja też pochłaniam teraz dużo słodyczy, a normalnie nie dobrze mi po 2 kostkach czekolady. Tak więc obalam mit, że na dziewczynkę słodkości:ppp

sprite ja wbijam największy nóż i kroję na kilka części, potem obieraczką jadę;)

Laski, właśnie zauważyłam że schodzi mi skóra, normalnie łuszczę się w okół sutków! Aaaaaa. Muszę się posmarować:p

Ostatnia edycja:
kasiekz, no właśnie nam to najbardziej o wesołe miasteczko chodziło, bo te dinusie to tak średnio :-p Też będę mieć syna, a o słodyczach myślę w kółko!!!

Doggi, kasiekz, ja jakbym mogła, to bym do krwi cycki zadrapała, tak mnie swędzą przy sutkach! :wściekła/y:

Czy ja się nie powinnam martwić tym spadkiem wagi?
Oj słodyczy to ja tak samo pochłaniam spore ilości, a ostatnio coś mnie na Cole wzięło ;-)
Mi karmi też nie smakuje. .jakieś takie mdle.

gdzie ja mam mózg w tej ciąży :-D leżę teraz i gadam do męża: patrz jak mi pępek skacze. pewnie młoda wciąga mi go pępowiną... a mąż tak patrzy na mnie i jakby mógł, to poszłaby mu ta kropla z głowy, jak w japońskich kreskówkach :-D

reklama
Elutka to nie duża różnica w wadze, wszystko zależy o której się waxysz, co jadlas, co pilas czy spuchlas ja potrafię przez jeden dzień "przytyć" 4kg a następnego dnia już normalnie lekarz powiedział że waga lubi się wahać przez różne drobiazgi

Sprite mój zawsze mówi "ciąża vi mózg wyżera" a ja na to "mnie przynajmniej ma co wyżerać" :D

Do góry