reklama
femme, ja robiłam w zeszłym roku dyniową. taką z imbirem. wszystko pięknie, wszystkim smakowała tylko te obieranie se skóry dyni! myślałam, że ją wypier. przez okno tak już mniej więcej po 1/3 obierania.
macie jakiś sposób na obieranie dyni? wspominam to koszmarnie. a chętnie zrobiłabym kilka potrwa z dyni
ja dziś byłam na lodach w MC, bo jutro kończą się kupony ;-). ale przez ten ogromny brzuch coraz częściej boli mnie żołądek :-( ucisk jakiś, czy co? :-(
McPearl, <tuli>
macie jakiś sposób na obieranie dyni? wspominam to koszmarnie. a chętnie zrobiłabym kilka potrwa z dyni
ja dziś byłam na lodach w MC, bo jutro kończą się kupony ;-). ale przez ten ogromny brzuch coraz częściej boli mnie żołądek :-( ucisk jakiś, czy co? :-(
McPearl, <tuli>
kasiekz
Fanka BB :)
nulini tak Jest dużo terenu do chodzenia, ale to dla ciebie pikuś. Bardzo porozrzucane te dinusie i nie można dotknąć (tylko największego). W Szklarskiej Porębie wszystkie do dotknięcia, w lesie, bardziej zbite - wydaje się, że jest tam ich dużo więcej. No, ale tu jest super kino 5D, akwarium 3D i łódź podwodna 5D! Czadowe efekty! Wesołe miasteczko i wielki plac zabaw - w cenie biletu.
sylwia ma 0,5. Ale żeby mieć cokolwiek musiałabym wyżłopać z 8 butelek. Lecha Free poleciła mi położna podczas karmienia w pierwszej ciąży bo ja nie tykam smakowych karmi itp. (dla mnie to nie piwo, a jakiś słodzik z wodą). Lecha Free piję non stop
doggi ja też pochłaniam teraz dużo słodyczy, a normalnie nie dobrze mi po 2 kostkach czekolady. Tak więc obalam mit, że na dziewczynkę słodkościpp
sprite ja wbijam największy nóż i kroję na kilka części, potem obieraczką jadę
Laski, właśnie zauważyłam że schodzi mi skóra, normalnie łuszczę się w okół sutków! Aaaaaa. Muszę się posmarować
sylwia ma 0,5. Ale żeby mieć cokolwiek musiałabym wyżłopać z 8 butelek. Lecha Free poleciła mi położna podczas karmienia w pierwszej ciąży bo ja nie tykam smakowych karmi itp. (dla mnie to nie piwo, a jakiś słodzik z wodą). Lecha Free piję non stop
doggi ja też pochłaniam teraz dużo słodyczy, a normalnie nie dobrze mi po 2 kostkach czekolady. Tak więc obalam mit, że na dziewczynkę słodkościpp
sprite ja wbijam największy nóż i kroję na kilka części, potem obieraczką jadę
Laski, właśnie zauważyłam że schodzi mi skóra, normalnie łuszczę się w okół sutków! Aaaaaa. Muszę się posmarować
Ostatnia edycja:
Mam tak samo, zrzucam skórę z cyckow
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
kasiekz, no właśnie nam to najbardziej o wesołe miasteczko chodziło, bo te dinusie to tak średnio Też będę mieć syna, a o słodyczach myślę w kółko!!!
Doggi, kasiekz, ja jakbym mogła, to bym do krwi cycki zadrapała, tak mnie swędzą przy sutkach!
Doggi, kasiekz, ja jakbym mogła, to bym do krwi cycki zadrapała, tak mnie swędzą przy sutkach!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Czy ja się nie powinnam martwić tym spadkiem wagi?
Nie, mnie ostatnio z dnia na dzień ubyło 0,5kg ;-)
sprite, popłakałam się ze śmiechu
reklama
Elutka to nie duża różnica w wadze, wszystko zależy o której się waxysz, co jadlas, co pilas czy spuchlas ja potrafię przez jeden dzień "przytyć" 4kg a następnego dnia już normalnie lekarz powiedział że waga lubi się wahać przez różne drobiazgi
Sprite mój zawsze mówi "ciąża vi mózg wyżera" a ja na to "mnie przynajmniej ma co wyżerać"
Sprite mój zawsze mówi "ciąża vi mózg wyżera" a ja na to "mnie przynajmniej ma co wyżerać"