maadlen jak wspominałam rano obudziłam się w lepszym nastroju więc może coś w tym jest
zobaczymy później, ale mam nadzieję, że co najgorsze już za nami
nieobecna wózek czy łóżeczko planuję pooglądać w sklepach, wózek zobaczyć jak się składa, prowadzi itp, a później poszperać na internecie czy nie będzie taniej
czekam tylko aż będę mogła odkuć się od łóżka i już trochę pochodzę i poszukam z Ł. co do ubranek wiadomo, że w najmniejszym rozmiarze kupie body czy śpiochy, dosłownie 4-5sztuk na kilka dni po porodzie. później też zamierzam wyszukiwać takich zestawów na internecie. tym bardziej, że mam wrażenie, że głównie na lato bardzo fajne zestawy są a nasze dzidzie już będą miały po 5-6miesięcy
mam też ten plus, że niewiele, ale część rzeczy mam po moim młodym (brat 7lat). nie kazałam wtedy nic mamie wyrzucać, bo zawsze spieszno mi było do swojej rodzinki i tak czekają. łącznie z matą edukacyjną i 5 kocykami z czego chyba ze 3 w ogóle nieużywane. tak więc niewiele, ale zawsze jakieś wydatki odejdą. akurat na noworodka mało było rzeczy, ale później ok 6mcy czy rok to już coś znajdę.