reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

femme fatal ja mam teraz podobny tylko w blondzie i trochę krótsze. Teraz chcę ciemniejsze bo szybko odrost widać. Matka mnie stresuje ze nie wolno i tak się bujam z decyzją. W poniedziałek do gina pójdę to spytam dla pewności. A maski z kreatyną robić można w salonach? Takie z prostowaniem.

reklama
A tam takie srutututu z tym farbowaniem w ciąży. :) Cały czas w pierszej ciąży farbowałam, teraz też już jestem po jednym farbowaniu.

Aż mnie dziwi, że jeszcze nikt nie wymyślił, że malować się nie można ;)

Hehe o malowaniu słyszałam już w 1 ciąży :-D więc może do Ciebie nie doszły te "zakazy" :-D ale może i lepiej

Moja młoda urodziła się z gratisem i matka mi gada że to przez chemię, farbowanie itd i tak się stresuje hehe

No, na moją wieś jeszcze nie dotarły :D Dobrze, że taka zacofana wiocha :D Za miesiąc się pewnie dowiem, że nie wolno też myć włosów (bo w szamponach teraz tyle chemii!) ;)
Ciekawe czego jeszcze nam nie wolno o czym nie wiem ;)

Ewi - mój też ma bonus :D ale lekarze twierdzą, że to przez opryszczkę, którą miałam w ciąży (pierwszego dnia gdy się pojawiła dostałam antybiotyk ale to nic nie dało)

Widzisz nieobecna ja w pierwszej też farbowałem może to przez włosy hihi;) A opryszczkę chyba też miałam. W tej o dziwo jeszcze nie miałam a to moja częsta przypadłość.

Ewi, pytanie mam do Ciebie. Czy w związku z bonusem Twojej córki, będziesz miała w ciąży jakieś dodatkowe badania genetyczne? Ja nie pytałam jeszcze o to mojego gin...

Ja nigdy nie miałam opryszczki - pierwszy i ostatni raz w ciązy, z tego co pamiętam jakoś w pierwszym trymestrze.

Nieobecna nic nie będę miała robione. Przynajmniej nikt nic nie sugerował nigdy żeby przy kolejnej ciąży coś robić. Spytam gina w poniedziałek. On uwielbia moje listy pytań haha

tez slyszalam, ze wpierwszym trymestrze nie mozna farbowac. moja mama jak byla w ciazy z mlodym farbowala co miesiac i to rozjasniala wiec... mlody jednak nie ma zadnych gratisow ;) jesli chodzi o maske z keratyna to nie wiem, wiem jednak ze nie mozna prostowania na keratyne robic. nie wiem czy to to samo o co pytalas Ewi82. ja robilam prostowanie keratynowe w marcu, pod koniec marca farbowalam wlosy. mam juz odrosty, na szczescie niesiwe ;) ale chcialabym do swojego kolory wrocic wiec mam to gdzies hehe ;) moze w koncu mi sie uda chociaz podejsc kilka juz mialam

reklama
agulpa prostowanie miałam robione jakiś czas temu, raz na miesiąc czy dwa chodziłam na takie maski z kreatyną i po tym się prostowało ale to co innego bo krócej i dużo taniej itd. Chyba odpuszczę, będę miała trochę siana haha. Ja 2 kwietnia miałam malowane a chodzę średnio co 3 miesiące i już z przyzwyczajenia nie lubię dużych odrostów. Tym bardziej że mam swoje dużo ciemniejsze niż malowane.

Do góry