reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Witam dziewczyny
A u nas dziś w końcu SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po tylu dniach :) :) :)

mamablogerka- teraz to już szybko wyleczą, będzie dobrze

nieobecna- a marudź, marudź, po to nas masz :)

A ja zmykam do przedszkola, miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Witam sie.
U nas zimno i ciemno.
Agus super prezenty dzidziusiowe ;)
Nulini powodzenia u dentystu oby za duzo $$$ nie poszlo ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

agus - nie denerwuj mnie! ;) wakacje czy nie wakacje, weekend czy nie weekend, my wstajemy między 5.30 a 6.00 :p

Nulini - idziesz prywatnie czy na NFZ? :) Jak na NFZ to weź sobie artę ciąży - kobietom w ciąży przysługują dodatkowe darmowe rzeczy, za które normalnie się płaci (jak np. leczenie kanałowe).

Indi - dlaczego pracujesz 8 godzin przy komputerze? Nie powiedziałaś w pracy, że jesteś w ciąży? Bo kobiety ciężarne mogą pracować tylko 4 godziny dziennie przy komputerze...

Wicie co, a ja się nie cieszę, że przedszkole mam zamknięte na wakacje. Mojego w domu roznosi. Jeszcze pół biedy jak będzie pogoda ale jak będzie padać to masakra...

Jezyk weź teraz to słońce dmuchnij na dół co by do mnie doleciało :))

Nulini dentysta? To co bez znieczulenia? Ja bym się nie dała dotknąć...

Agus tylko się cieszyć z takich prezentów. Ja to wszystko musiałam sobie sama składać bo dopiero po mnie koleżanki porodziły...

Aza czemu bez znieczulenia? Trzeba tylko powiedziec o ciazy i podafza substancje nie zwezajaca naczyn krwionosnych i jest ok. Ale chyba bezpieczniej poczekac do II trym.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hej wam ;-) zaniedbuje was trochę ale ciągle w ruchu ostatnio musze poogarniac sporo rzeczy i czasu braknie na pisanie i nadrabianie.bo litości nie macie z drukowaniem :-D

U mnie ostatnio lepiej odpukać kupiłam sobie imbir i sypie do herbaty i chyba działa na mdłości :-) za to katar mnie dorwal i głos straciłam :p ale mimo to samopoczucie nie takie złe ;-)

Tez musze w czasie ciąży jak najwięcej wykorzystać dentystę :p o ile jest coś do robienia ;-)

U mnie też pogoda sie zepsuła i pada okropnie.

Nullini trzymam za bezstresowa wizyte u dentysty.

Nieobecna ja na razie pracuje i praktycznie 8 godzin przy kompie. Jeśli miałabym pracować tylko 4 godziny, to lepiej od razu zamknać biuro i isc na L4. W przypadku pracy biurowej cieżko znaleźć zajecie codziennie na 4 godziny poza kompem.

reklama
Witam

Pogoda beznadziejna...
Nulini powodzenia u dentysty.... Ja się wybrać nie mogę... :baffled:
Nieobecna oby u synka skończyło się tylko na gorączce!

Do góry