reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam dziewczyny
A u nas dziś w końcu SŁOŃCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po tylu dniach :) :) :)

mamablogerka- teraz to już szybko wyleczą, będzie dobrze

nieobecna- a marudź, marudź, po to nas masz :)

A ja zmykam do przedszkola, miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Witam sie.
U nas zimno i ciemno.
Agus super prezenty dzidziusiowe ;)
Nulini powodzenia u dentystu oby za duzo $$$ nie poszlo ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

agus - nie denerwuj mnie! ;) wakacje czy nie wakacje, weekend czy nie weekend, my wstajemy między 5.30 a 6.00 :p

Nulini - idziesz prywatnie czy na NFZ? :) Jak na NFZ to weź sobie artę ciąży - kobietom w ciąży przysługują dodatkowe darmowe rzeczy, za które normalnie się płaci (jak np. leczenie kanałowe).

Indi - dlaczego pracujesz 8 godzin przy komputerze? Nie powiedziałaś w pracy, że jesteś w ciąży? Bo kobiety ciężarne mogą pracować tylko 4 godziny dziennie przy komputerze...

Wicie co, a ja się nie cieszę, że przedszkole mam zamknięte na wakacje. Mojego w domu roznosi. Jeszcze pół biedy jak będzie pogoda ale jak będzie padać to masakra...

Jezyk weź teraz to słońce dmuchnij na dół co by do mnie doleciało :))

Nulini dentysta? To co bez znieczulenia? Ja bym się nie dała dotknąć...

Agus tylko się cieszyć z takich prezentów. Ja to wszystko musiałam sobie sama składać bo dopiero po mnie koleżanki porodziły...

Aza czemu bez znieczulenia? Trzeba tylko powiedziec o ciazy i podafza substancje nie zwezajaca naczyn krwionosnych i jest ok. Ale chyba bezpieczniej poczekac do II trym.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hej wam ;-) zaniedbuje was trochę ale ciągle w ruchu ostatnio musze poogarniac sporo rzeczy i czasu braknie na pisanie i nadrabianie.bo litości nie macie z drukowaniem :-D

U mnie ostatnio lepiej odpukać kupiłam sobie imbir i sypie do herbaty i chyba działa na mdłości :-) za to katar mnie dorwal i głos straciłam :p ale mimo to samopoczucie nie takie złe ;-)

Tez musze w czasie ciąży jak najwięcej wykorzystać dentystę :p o ile jest coś do robienia ;-)

U mnie też pogoda sie zepsuła i pada okropnie.

Nullini trzymam za bezstresowa wizyte u dentysty.

Nieobecna ja na razie pracuje i praktycznie 8 godzin przy kompie. Jeśli miałabym pracować tylko 4 godziny, to lepiej od razu zamknać biuro i isc na L4. W przypadku pracy biurowej cieżko znaleźć zajecie codziennie na 4 godziny poza kompem.

reklama
Witam

Pogoda beznadziejna...
Nulini powodzenia u dentysty.... Ja się wybrać nie mogę... :baffled:
Nieobecna oby u synka skończyło się tylko na gorączce!

Do góry