reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Agulqa jakos wytrzymujemy :-) ja wstaje 6:20 a wracam zazwyczaj o 18,taka padnieta ze tylko o spaniu marze :-(
W ciagu dnia w pracy jem nie za duzo,az mi dzisiaj dziewczyny z pokoju zwrocily uwage,ze jakos malo,ale jak nie moge to co mam zrobic :-(
Czeresnie mniam,na szczescie od owocow mnie nie odrzuca :-)
Dlatego u mnie waga stoi,od poczatku jest -1.
Ale pewnie nadrobie jak tylko przestanie mnie mdlic :-D

Dziewczyny gratuluje zdolniachow :-)
A wiecie ze ja wlosow nie farbuje,od jakis 5 lat i nawet siwulcow nie mam,pewnie wtedy bym musiala zaczac ;-)

reklama
Gabi, widze ze masz rozklad kazdy jak ja :) ja w pracy chyba wuecej jem niz jak np siedze w domu, jakos siedzenie przy kompie 8 godz mi bardziej napedza glod. Ja sie powoli zaczynam czuc jak czlowiek, ale tak jeszcze tydzuen temu I dalej to nie mialam sily reka czy noga ruszyc. Dziewczyny mdli Was jeszcze czy juz nie? Ja juz distc dlugo nie wymiotowalam I odpukac nie mam teraz zadnych rewolucji zoladkowych.

Mnie juz nie muli,czasem się zdazy. Natomiast mam RWE kulszowa i to chyba gorsze.

Są wyniki posiew. Jakieś pasożyty wykryto

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

A ja tylko mam nadzieje, ze do mnie z przychodni nie zadzwonia. Zawsze dzwonia, jesli wyniki sa zle. Robilam wyniki tydzuen temu na przeciwciala I te wszystkie ciazowe rzeczy. Poki co cisza, albo wyniki jeszcze nie przyszlym, albo nie sa zle

Agulqa a ja w domu robiłam i mi nie wyszło, jeszcze mi część włosów popaliło. Ale jak się człowiek nie zna to potem za błędy płaci. Wolę iść do mojej fryzjerki, tym bardziej że takie prostowanie raz na rok robię.

reklama
Indi mnie niestety mdli :-( wczoraj i dzis jakby mniej,ale wole nie zapeszac :-)
A rozklad jazdy uciazliwy,ale chyba na razie wole jeszczepracowac poki niezle sie czuje :-)
Mama Blogerka jakie pasozyty? Moze i Ty sie od razu przebadaj,tak na wszelki wypadek :-)

Do góry