reklama
Żelka
Fanka BB :)
Gabi nawet jak mama blogerka ma pasozyty w ciazy nic sie nie podaje. Bo te leki dramatycznie zle wplywaja na dzidziusia. Ale sa naturalne sposoby na wytrucie np pestki dyni, czy kapsulki z olejem z oregano (ale po nim moze byc zgaga). Dobrze ze jest diagnoza i zaczna mala leczyc
Poczytalam Was ale odpisze jutro. Brzuch mnie boli (kebaba mi sie zachcialo - ttoche zjadlam reszta do kosza poszla, a teraz brzuch meczy :/
Ewi gdzie jest w Swidniku dobry fryzjer?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Poczytalam Was ale odpisze jutro. Brzuch mnie boli (kebaba mi sie zachcialo - ttoche zjadlam reszta do kosza poszla, a teraz brzuch meczy :/
Ewi gdzie jest w Swidniku dobry fryzjer?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Hey, moje dziecię do przedszkola już oddelegowane a ja muszę zaraz wstać bo mam w domu sajgon.
Mamablogerka dobrze, że już wiesz co dolega Domi. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Doggi ja jeszcze chciałam powiedzieć, że przy liście mam styczniowych brakuje osób, których już z nami nie ma. Mi jest miło jak wejdę na moje sierpniowki, że gdzieś jestem widoczna, że choć krótko to byłam Jeszcze zobaczyłam teraz, że na sierpniówkach listę mam rozpakowanych mają w formie fajnej tabelki. Może się znasz i umiałabyś rozpoznać w czym zrobiona bo ja to ciemna masa jeśli chodzi o tabelki. A może wystarczy skopiować co byś już nie musiała kombinować
Jezyk, Bada gratuluję zdolnych synów
Mamablogerka dobrze, że już wiesz co dolega Domi. Szybkiego powrotu do zdrowia.
Doggi ja jeszcze chciałam powiedzieć, że przy liście mam styczniowych brakuje osób, których już z nami nie ma. Mi jest miło jak wejdę na moje sierpniowki, że gdzieś jestem widoczna, że choć krótko to byłam Jeszcze zobaczyłam teraz, że na sierpniówkach listę mam rozpakowanych mają w formie fajnej tabelki. Może się znasz i umiałabyś rozpoznać w czym zrobiona bo ja to ciemna masa jeśli chodzi o tabelki. A może wystarczy skopiować co byś już nie musiała kombinować
Jezyk, Bada gratuluję zdolnych synów
Ostatnia edycja:
bada m.
Miłego dnia babeczki :-) czy u was też tak zimno na dworze ?
Dziękuje za gratulacje
Dziękuje za gratulacje
agulqa_b
Miłego dnia babeczki :-) czy u was też tak zimno na dworze ?
Dziękuje za gratulacje
ja mam okno otwarte i czuje jak chłodne powietrze wlatuje. ale mi to pasi
Agulqa a ja w domu robiłam i mi nie wyszło, jeszcze mi część włosów popaliło. Ale jak się człowiek nie zna to potem za błędy płaci. Wolę iść do mojej fryzjerki, tym bardziej że takie prostowanie raz na rok robię.
no to jak raz na rok to pewnie. mi robilam kolezanka, fakt ze pierwszy raz, ale wiedziala jak bo ma kolezanke fryzjerke ktora wczesniej jej robila i mowila co i jak zadowolona jestem. fakt, ze minely 3miesiace i moglabym robic, ale nie musze. nie mam moze takich gladkich jak na poczatku, ale poza grzywka wszystkie proste. no i co wazne, nie mam siana wiec susze tylko wlosy i wio
Mama blogerka teraz już z górki, trzymam kciuki!
nieobecna87
Dzień dobry czwartkowo!
Ale mam humor z rana - nic tylko siąść i ryczeć. Mam nadzieję, że to wina pogody - wczoraj super ciepło i słońce, dzisiaj od rana deszcz.
Mi od wczoraj niedobrze, Młody wieczorem dostał gorączki (mam nadzieję, że to od szczepienia na MMR, bo objawy pokazują się po 7-10 dniach z tego co mówiła lekarka), albo od ząbków bo idą mu kolejne.
Dziś będę marudzić, wybaczcie.
Ale mam humor z rana - nic tylko siąść i ryczeć. Mam nadzieję, że to wina pogody - wczoraj super ciepło i słońce, dzisiaj od rana deszcz.
Mi od wczoraj niedobrze, Młody wieczorem dostał gorączki (mam nadzieję, że to od szczepienia na MMR, bo objawy pokazują się po 7-10 dniach z tego co mówiła lekarka), albo od ząbków bo idą mu kolejne.
Dziś będę marudzić, wybaczcie.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U mnie taka pogoda, że tylko siąść i płakać, ale to od ponad tygodnia
A jeszcze dzisiaj idę do dentysty
Aż się boję, ile zabulę
A jeszcze dzisiaj idę do dentysty
Aż się boję, ile zabulę
reklama
witam w chłodny czwartek leseczki jak wasze brzuszki pewnie rosną dziś rano jak stanełam na wagę to szok przytyłam już 8 kilo masakra ale wczoraj zadzwoniła koleżanka z wiadomością że dziś przywozi mi całe auto rzeczy dla dzidziusia maty edukacyjne podgrzewacze do butelek i inne pierdoły bo ona urodziła 6 miesięcy temu i więcej dzieci nie będzie miała a nie ma komu tego dać
ona ma 43 lata i jedno dziecko super dużo zaoszczędze
ona ma 43 lata i jedno dziecko super dużo zaoszczędze