reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezuu jaka polamana jestem. Tymon mi płakał co chwile w nocy. Pewnie te krosty mu przeszkadzają, a to taki uparciuch, że za nic nie da się posmarować pudrem ;-/ A jestem z dzieciakami sama jeszcze do końca tygodnia dopóki mąż z zabawy w wojnę nie wróci

Witajcie dziewczyny, mam nadzieję że wasze samopoczucia lepsze niż moje u mnie dziś kaszana, wstałam rano z O do przedszkola i jestem tak spuchnieta ze spodni które wczoraj miałam ubrane nie mogłam wcisnąć na tylek! A wczoraj luz był :/ oczywiście dzięki temu wyglądam dziś "przeuroczo" i sobie siedzę z depresją, nienawidzę tego ze tak puchne :(

bada.m u nas słoneczko było o 7 a teraz już leje i czarno na dworze

alecta jeszcze troszkę i mąż przyjdzie z wybawieniem :) dasz radę :)

Witajcie kobitki!
U mnie poranek deszczowy buuuu, no ale coz zbierac sie trzeba i robic kanapki do szkoly i pracy.
Milego dzionka!!!!:-)

Witajcie.
Czy Wy też jesteście tak wypompowane z energii? Ja nie mam siły na nic, nie chce mi się wstać z łóżka, a trzeba.

U nas od rana deszcz :-(
Alecta, mój mąż też jest wojskowym, wiem jak jest. Choć ostatnio to nawet tak nie narzekam na to. Oczywiście lepiej by było gdyby był codziennie w domu.
Co do nauczycieli, psychologów i etc. to słyszałam już kilka razy, że najgorzej jest po kolei uczyć dzieci psychologów, pedagogów i następnie nauczycieli ;-)
Jeszcze kawusia i do pracy. W nocy śniły mi się dziś koszmary. trafiłam do jakiegoś głupiego ginekologa, który łaskawie się mnie zapytał po co przyszłam. I najgorsze, że krwotok u niego dostałam, a całą moją ciążę zbagatelizował...

witajcie dziewczyny u mnie deszcz i na dodatek tak mnie gardło boli ze nic przełknąć nie mogę i ta temperatura leze pod 3 kocami :baffled:

reklama
Jak mówicie,że tak u Was poda to ja podsyłm to słońce ~~~~~~~~~~~:-D
Ja też dziś nie mam siły ,zrobiłam rano test-już ostatni,bo więcej nie mam-i kreski nadal są :-D po tym # trochę świruje,żeby teraz było dobrze

Do góry