reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U mnie dziś na śniadanie był jogurt, a na obiad tosty. Mało pawia nie puściłam jak dzieciakom kotlety mielone smażyłam. Plusem tego jest to, że mam 1,5 kg mniej :-)
W poprzedniej ciąży też schudłam na początku i nie mam nic przeciwko żeby tym razem też tak było :)

reklama
Żelka, ja również się przyłączam.

Kurcze, mnie też odrzuca od mięsa, ale o dziwo kurczaka pieczonego zjadłam. Ale koniecznie miał być kupny, a nie pieczony w domu;) No i mąż jeździł kupić;)
U mnie królują pomarańcze, arbuzy i ogórki małosolne. Nawet na ziemniaki dziś patrzeć nie mogłam.

A ja sobie właśnie otworzyłam Radlerka :) w sklepie znalazłam takiego 0,0%. W smaku jest troche różnica, ale ważne, że jest orzeźwiający.

Ja ostatnio miałam taka ochotę na śledzie w oleju z cebulką wiec sobie zrobiłam i...mi sie odechciało :p

Witam sie i ja!
Zelka gratulacje urodzinowe dla syna:-).
Jezyk witaj!
Maya to ja jestem pod duzym wrazeniem. Ja ide w piatek umowic wizyte do GP, zobaczymy jak to bedzie, a w sobote na scan do polskiego ginekologa. Troche sie martwie bo wlasnie zwolnilam sie z pracy bo tak brzuch mocno bolal, ze szok, skurcze jak na okres, ale wzielam nospe i leze teraz:no:

maksika, mnie dziś też pobolewa. Ciągnie w pachwinie ale trochę poleżałam i było w miarę. Wiadomo, stres z tego powodu i tak był... Jestem w szoku jak opisujecie podejście lekarzy w UK.

reklama
Zelka STO LAT dla synusia!!! Maksika odpoczywaj i postaraj sie nie stresowac ,jesli musisz cos brac powiedz gp ze musisz i koniec i nie ma innej opcji ..McPearl no niestety ciezko tu jest o wszystko trzeba walczyc a i tak bywa zle ..mowia ze tu kiepsko co do opieki ciezarnej ale za to porod i opieka to rewelka ,sama mam porownanie i niebo a ziemia :)

Do góry