reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
w ogóle dojrzeliśmy z mężem do decyzji o drugim bejbiątku - czy któraś z was też ma takie myśli?
Licja możemy sobie ręce podać :) My planowaliśmy , że zaczniemy się starać w listopadzie, ale na badaniach przygotowujących do ciąży wyszły pewne nieprawidłowości. We środę idę na zabieg za 2 tyg. wyniki i pewno od początku marca zaczniemy starania :)

Ja tak samo odpadam. Zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci, ale stwierdzam, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko. Chyba, że za 10 lat mi coś do głowy strzeli i mi się zachce, w co wątpię.

Ja jeszcze 3 będę chciała ale to za 3 lata najszybciej myślę ;) teraz musze się nacieszyć tym że Alicja taka mała i jej swoją uwagę poświęcić

Co tam dobrego szykowalyscie na imprezę urodzinową? Szukam inspiracji ;)

Jest taka grupa na fb "co dziś na obiad?" i "kulinarne szaleństwa", kobietki fajne przepisy wrzucają, często stamtąd korzystam. My co prawda roczek robimy dopiero 31.01, ale tylko kawa, ciasta i jakieś sałatki i stripsy i wingsy a'la kfc i tyle. :-) q

Ja tez sie nie pisze na nastepne dziecko never ever
Bada, dzieki za zycznia :) dokladnie tak jak mowisz, tomy powinnismy swietowac, ze udalo bam sie przezyc ten rok I nie osiwiec ;)

reklama
Ja wiadomo że chce trzecie, bardzo niedługo się za to bierzemy, myślę że za jakieś 100lat wtedy powinnam być gotowa :D

Zdrówka dla wszystkich roczniaków :*

Do góry