reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami, cos w tym jest. Ogladalam kiedys ten program 16 and counting I kobitka juz byla babcia, a wygladala jak 20 paro latka. Mimo wszystko ja podziekuje ;)

Myślałam o trzecim, ale na chwilę obecną jestem zbyt zmęczona Mańką by chcieć kolejne dziecko. Do tego z trzeciego nici jeśli nam się sytuacja materialna nie poprawi. Jakby dali jeszcze tą kasę z projektu rządowego to może jeszcze, ale tak to raczej nie. Czas pokaże. Chyba, że jakaś wpada ;)

Doggi, aż mnie zatkało jak przeczytałam początek Twojej wypowiedzi :laugh2: myślę sobie, że kurcze, ależ mnie coś ominęło :-p
Padam...młoda obudziła się standardowo jak my mieliśmy iść spać i zasnęła coś ok 2. Nic mi się już nie chce, a Miko ma jeszcze ochotę na harce mimo, że byliśmy na łyżwach. Miko chciał zostać u babci, na co mój inteligentny M że on ma dla niego nowe zabawki. To ten oczywiście od razu do chaty. Młody średnio zadowolony bo to stare zabawki po kuzynie z Mc.Donalda. Mógł siedzieć u dziadków i chociaż z jednym miałabym spokój. M jak z czymś zawsze wyleci...a jutro mądrala jedzie do szkoły

McPearl miałam identyczne wrażenie czytając post Doggi :-p ale koniec był już dobrze znany,czyli cięty język

Sto lat dla Tymona :happy::-) :) i gosiane -spełnienia marzeń

U nas mnóstwo śniegu ,właśnie kupiłam Gniewkowi sanki za śpiworem(ma sporo kasy po urodzinach:wink:) i rączką do pchania :tak:oczywiście z Częstochowy od Nulini :-p ciekawe czy przyjdą nim śnieg stopnieje

SUSEL gdzie kupowałas? Tez o takich myślałam, dużo dałaś?

Doggi :laught: potrafisz budować napięcie :D

Standardowo życzenia dla urodzinowych :*

reklama
Do góry