reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
w ogóle dojrzeliśmy z mężem do decyzji o drugim bejbiątku - czy któraś z was też ma takie myśli?
Licja możemy sobie ręce podać :) My planowaliśmy , że zaczniemy się starać w listopadzie, ale na badaniach przygotowujących do ciąży wyszły pewne nieprawidłowości. We środę idę na zabieg za 2 tyg. wyniki i pewno od początku marca zaczniemy starania :)

Ja tak samo odpadam. Zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci, ale stwierdzam, że to moje pierwsze i ostatnie dziecko. Chyba, że za 10 lat mi coś do głowy strzeli i mi się zachce, w co wątpię.

Ja jeszcze 3 będę chciała ale to za 3 lata najszybciej myślę ;) teraz musze się nacieszyć tym że Alicja taka mała i jej swoją uwagę poświęcić

Co tam dobrego szykowalyscie na imprezę urodzinową? Szukam inspiracji ;)

Jest taka grupa na fb "co dziś na obiad?" i "kulinarne szaleństwa", kobietki fajne przepisy wrzucają, często stamtąd korzystam. My co prawda roczek robimy dopiero 31.01, ale tylko kawa, ciasta i jakieś sałatki i stripsy i wingsy a'la kfc i tyle. :-) q

Ja tez sie nie pisze na nastepne dziecko never ever
Bada, dzieki za zycznia :) dokladnie tak jak mowisz, tomy powinnismy swietowac, ze udalo bam sie przezyc ten rok I nie osiwiec ;)

reklama
Ja wiadomo że chce trzecie, bardzo niedługo się za to bierzemy, myślę że za jakieś 100lat wtedy powinnam być gotowa :D

Zdrówka dla wszystkich roczniaków :*

Do góry