reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moja teściowa też się niby nie wtrąca ale po kilku dniach irytują mnie na okrągłe lecące "Dlaczego ja", "Anna Maria Wesołowska" itp. Poza tym ona tylko czeka aby jakieś atrakcje organizować typu lumpex lub galeria handlowa bo po kilku dniach jak to mówi: nosi ją.

Idę robić kalafiorową bo mam chętkę :)))

reklama
My tez marzymy o domku z ogrodkiem, moze za jakis czas uda nam sie kupic. Pocieszam sie ze oboje jestesmy mlodzi i mamy czas, ale ja cale zycie w domu rodzinnym soedzilam, przy ogrodzie i jakos tak mnie ciagnie do tego ;-) piza tym dziecinstwo inne niz w bloku ;-) ahh te marzenia. Najgorzej tylko skad tu kase czerpac na to wszystko. My mieszkalismy ponad rok sami i ciezko mi teraz mieszkac z tesciami, siostra Ł i dziadkami. Z drugiej steiny wiem, ze jak Ł jest w pracy ja mam pomoc i opieke, no i zawsze troche grosza mozna zaoszczedzic.

Chociaż masz pomoc i wsparcie a to dużo

Ja choćbym cały dzień wymioty miała to.nikt mi.nie pomoże i dziecku obiadu nie da

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Famme Fatal hm naleśniczki podrzuć jednego:) ja dzisiaj też leń,rano w pracy dalsze l4 dałam i ze 2h siedziałam, tęskno trochę:( a na obiadek mam ochotę na jakiegoś paskuda może kebaba wciągnę, mięsko surówka zawsze usprawiedliwienie jakieś hehhe

Ja na paskudy fast foody patrzeć nie mogę :p u nas w barze mlecznym dzisiaj szczawiowa jaka mam ochotę szok :-o ale nie dowiedzą powiedziałam ze jak będą mieli dowóz w okolicy to żeby porzucili mam nadzieje ze przywioza bo bebe musiała zamówić z drugim daniem na które nie mam ochoty :p

Femme fatal ja, ja chcę!!!!

Demolka ja wczoraj w KFC byłam i wciągnęłam mojego ukochanego Zingerka z podwójnym majonezem :))))

Ja póki co wstawiłam zupkę a zaraz robię kompot za agrestu, truskawek i jabłek. Potem muszę podłogi umyć i po małego jechać. Na 17.30 mam zebranie w przedszkolu. Zawsze jest tam problem ze stawaniem więc może mnie małżon na motorze podrzuci hehe :))))

Ja mam mega ochotę na kluski na parze z bitą śmietaną i truskawkami :-:)-:)-(

Za teściami... Hmm... Nie przepadam. Niby nic im nie mam do zarzucenia, ale strasznie mnie irytują, teść alkoholik, teściowa też lubi wypić, każda impreza to wóda, do tego teść tyran, teściowa potulna, nie wyobrażam sobie z nimi mieszkać. Mam do nich 300 metrów, a i tak widujemy się max raz w miesiącu...

reklama
Do góry