reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jakie K ziemniaki kupił :-/:-o takie małe pyrdki jeszcze nigdy chyba tak długo ziemniaków nie obieralam :p

Malinka hehe no jest druk jest :p

Nieobecna jaka tam zła dbasz o jego zęby :-D:-D

Megami no to zalatana dzisiaj jesteś

nieobecna, ja na seks w ogóle ochoty nie mam.... W poprzedniej ciąży to samo...

Wcinam placka po węgiersku, a na ogniu już dochodzą kluski parowe z nadzieniem czekoladowym i do tego KOPA bitej śmietany :-D
Już czuję, jak mi dupa rośnie :-D

femme fatal - mój to samo :D obrałam 29 :D

dziewczyny, u mnie też brak ochoty na seks - w pierwszej ciąży to już w 9 miesiącu była - byle tylko przyspieszyć poród. :D Ale wtedy to nawet ochotę na mycie podłóg, okien i wszystkiego innego miałam. ;)

mi się nie chciało dziś robić kopytek z serem (zostawiłam na jutro), bo jak zobaczyłam jakie mam mini ziemniaki to się poddałam. Więc dziś biednie - ziemniaczki z koperkiem, sałata ze śmietaną i pierś z kurczaka w sezamie.

My mimo że wszystko ok lekarz powiedział żeby lepiej się wstrzymać do następnej wizyty ;-) mi to na rękę bo jest mi i tak ciągle nie dobrze haha przynajmniej mnie K nie męczy :p

Nieobecna - może teraz takie są te młode następnym razem sam będzie sobie obieral :p

reklama
Do góry