reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna z łóżka ogarnij i idź spać;-) Ty masz odpoczywać!!!!

A ja obiad gotuję, ale jakoś tak na raty. Lenia mam. A jeszcze łazienka woła o posprzątanie...

reklama
U mnie też niestety znów gorąco,chcę deszczu :laugh2:
Ja też z tych co w bałaganie nie poleżą,nie i koniec,chociaż rynek jak to mówi moja mama ,ale ogarnąć trzeba i prasuje wszystko oprócz ręczników i majtek

Jednak nauka to nie ma moje nerwy obecnie :p jeszcze koleżankę zobaczyła i juz jej się odechciało :-/

Nieobecna - ty lez nie świruj ;-)

Mamablogerka - boże jakie podejście twojej mamy ręce opadają...

U nas dzisiaj przyjemny wiaterek :-) córa u koleżanki zaraz chyba sobie coś do jedzenia zamówię i włączę film :Yes:

Mama blogerka nie przejmuj sie. Wiem, ze jest to przykre, ake siostra sie pewnie kiedys przejedzie. Zabraknie mamy i taty, ciaglych sponsorow i oczka trzeba bedzie otworzyc. My z lukaszem tez do wszystkiego musimy sami dochodzic. Czasem jest ciezko alemjamsie ciesze. Przynajmniej nidy w zyciu nikt mi nic nie wypomni.

Wiecie co, pogońcie mnie bo ja od 9 na kompie siedzę. Zamawiałam jeszcze mojemu kombinezon na motor. Niestety spory wydatek ale on w rodzinie najwięcej zarabia wiec trzeba Go dobrze zabezpieczyć hehe....

femme fatal dlatego mam nadzieje że uda nam się szybko dziełkę sprzedać i kupić coś swojego bo zwariuje z nią
mój M to już zaciska zęby by nei wybuchnąć. Raz poważnie sie pokłócili to i rózne teksty leciały z obu stron, nawet matka wyzwałą jego i teściów dlatego oni do nas nei chcą przchodzić.

Mamablogerka trzymam kciuki w takim razie za szybka sprzedaż działki bo dla Ciebie najlepsze rozwiązanie to wynieś się.

Bada badania zrobione?

Mamablogerka przykre :-/ na pewno Twojemu bardzo nie komfortowo się z nimi mieszka Tobie też ale na pewno łatwiej w końcu to mama a dla niego jakby obca baba ;-)

Moja teściowa jest z innego miasta jakoś za rok na emeryturę idzie i chcemy ją do nas ściągnąć na początku myślałam żeby w jakiś domek zainwestować i razem mieszkać bo się lubimy ale jednak wolę żeby Mieszkała niedaleko ale jednak osobno ;-):p

reklama
Do góry