reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mamablogerka mmmmmm tak ziemniaczki z jajkiem to dobry pomysł :-) szkoda ze ogórków nie nam

Boże chyba odzyskałam apetyt :-o OBY! :p

reklama
Ale macie tempo! :)

Ja tesciow mam daleko i moge sie z nimi widziec max tydz bo mnie denerwuja, szczegolnie tesc. Nic nie robi i piwo wali przed tv a tesciowa do pracy zapiernicza i robi wszystko sama. No Fyrdek Kiepski, mowie wam.

U mnie na obiad kotlety marchewkowo-szpinakowe, zjadlam cala gore i chyba pekne ale pyszne byly. Jas ma diete bo biegunki przy antybiotyku dostal bidny wiec wcinalam jak spi.

Gosiane daj przepis na te kotleciki :) ja jutro zrobię może coś Lepszego na obiad np mięso w chipsach albo karkowke po francusku.ale dziś nie mam czasu.mąż wpadnie na 40 minut na obiad w czasie pracy wiec musi być coś na Szybko

Sorry za błędy ale tak jest przy pisaniu z tel

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Witajcie!

Ja jestem padnięta. Od rana na nogach, spotkanko z mamami, myślałam, że zemdleję w tramwaju... Teraz na chwilkę w domu, obiad zrobić itd i na 17 do lekarza, więc dzieci pod pachę do pracy męża i mogę iść :-D
Moja teściowa fajna kobieta, ale widzimy się raz na kilka lat więc też trudno ocenić ;-)

Dziś robię żurek, ale powiem wam, że znów mam ochotę na placki ziemniaczane.... z zimnym mleczkiem mmmm :-p koniecznie muszę jakiegoś robota na dniach kupić!!!

Od kilku dni mdłości przeszły to i przytulaski wróciły :laugh2: mąż zadowolony :laugh2:

Mama blogerka az ciezko mi wyobrazic sobie takie relacje i znieczulenie najblizszych. Fakt ja na wsparciemixpomoc narzekac nie moge. Dobre slowo tez uslysze. Tesciowa ttaktuje mnie jak corke, az moj Ł cczasem sie smieje ze jest ciekawy kiedy nam przejdzie. Co do przytulaskow to my nic z tych rzeczy, wszelkie zblizenia surowo zabronione.

zeżarłam Synowi paczkę kinder czekolady i 3 monte. zła matka ze mnie ;)

a odnośnie seksu, w pierwszej ciąży od mojego gin usłyszałam: "róbcie co chcecie, ale wiecie, że jak inne ssaki zachodzą w ciążę to już seksu nie uprawiają?". A w tej ciąży, ten sam lekarz powiedział do mojego mężą: "Żona ma mieć komfort psychiczny, fizyczny i seksualny". :)

Nie nadrabiam, bo przesadziłyście ! Normalnie niech wam prąd wysiądzie, chociaż na godzinę to nadrobię :-D

Nieobecna
a czy jak tracisz zasiłek to tracisz też status bezrobotnej? Bo jeśli tak to nawet ubezpieczenia nie będziesz mieć ( chyba, że przy mężu jesteś ubezpieczona) to wtedy wszystkie wizyty płatne, pobyt w szpitalu itd...

reklama
Do góry