reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ojj dziewczyny przecież wszystkie wiemy o co chodzi...
Nie chcę się wdawać w dalsze dyskusje bo mój wiek zobowiązuje do pewnej wstrzemięźliwości słownej :-) To wszystko tu i sprawa z facebookiem świadczy tylko o waszej niedojrzalosci emocjonalnej. Jednak uśmiecham się tylko, patrząc na to wszystko. Pamiętajcie że internet to wirtualny świat a anonimowość jest złudna.
Również życzę miłego wieczoru ;-)

Ostatnia edycja:
Skoro tylko tyle to tym bardziej potwierdza się moja mhm tzw teoria ;-)
Napisałam coś zupełnie oczywistego i do tego nikogo nie "pokazałam palcem".
Uderz w stół a nożyce się odezwą czyż nie okrutnie prawdziwe jest te przyslowie drogie Panie :-D

Megami - prawda, może.niepotrzebnie napisałam gdzie pracuje już edytowałam, dzięki :-)

Ostatnia edycja:
Izuchna- tylko zapytał. Skoro to wszystko świadczy o naszej niedojrzałości emocjonalnej to przepraszam co Ty tu z nami robisz? Po co piszesz?

izuchna, ale właściwie o co Ci chodzi? Przyszłaś na forum na samym końcu to mogę powiedzieć, że i mało nas znasz i nie wiesz jak pisałyśmy ze sobą wcześniej. Poza tym mam wrażenie, że baardzo dużo sobie dopowiadasz. Myśmy się po prostu od pewnego czasu przeniosły się na fb i mało kto tu zagląda. karpanna dostała kilka odpowiedzi na temat sapki swojego dziecka i nie rozumiem tych jakichś podtekstów. I bez obrażania mi tu bo nie wiem czy to ta strona okazuje się infantylna, która oskarża...

izuchna, to ja się pytam o co Ci chodzi?
mój post był z dupy wzięty - a co? nie można?
Laski się cieszą, bo pewnie jak zwykle się zjarały :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D. w końcu kto MATCE zabroni?! :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

w ogóle ładnie tak oceniać ludzi w ogóle ich nie znając?! :confused::confused::confused::baffled:
myślisz, że skoro jesteś psychologiem to masz do tego prawo?

wyyyyyyluuuzuuuj Dziewczyno!

Bosssz broń ja się nie obrażam. Jednak dokładnie wiem jak to zabrzmiało, a jeżeli chodzi o niedojrzałość emocjonalną to dotyczy sprawy fecebook'owej. Co tutaj robię - to samo co każda i tak jak Wy mam prawo pisać co chce i nie.rozumiem skąd te oburzenie skoro dziewczyny są niby takie wesołe, czy ja coś złego napisałam? raczej nie, więc się trochę zapetliłyście. I nie jestem złośliwa, tak sobie.Tylko dyskutuje z Wami jak by ktoś nie zauważył ;-)
Ps. Popełniłem faux pas i proszę nie piszcie o mojej pracy bo powinnam unikać takich rzeczy w necie, z góry dziękuję

Jezyk - tak na wielkim marginesie odpowiem Ci ze musisz.Trochę się bardziej skupić czytając a.robię.to co każda z Was szukałam informacji, odpowiedzi i czasami słowa otuchy :-) zresztą eee tam gadka szmatką mówiąc potocznie

Ostatnia edycja:
No tak, ta złudna anonimowość :-)

Piszesz że część z nas celowo pomija posty wybranych forumek. Nie dziwię się powstałemu oburzeniu. A niedojrzałe to było co najwyżej pochopne przyjmowanie do zamkniętej grupy, w której dzielimy się osobistymi doświadczeniami pod prawdziwymi nazwiskami, nowych słabo poznanych osób.

reklama
Dobra dobra strasznie zła jestem, nie zasługuje na bycie w tak szacownym gronie facebookowym i będę teraz szlochać po nocach itd itp
Znudziło mnie już dzisiaj ta rozmkwa i nie potrzebne lanie wody. To tylko internet dziewczyny lepiej wróćmy do rzeczywistości bo to w niej żyjemy :p

Do góry