reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa - wkurza mnie ta sapka najbardziej tym że wybudza małego ze snu jak mocniej chrapnie. NO nic trzeba czekać.

Wczoraj byłam u pediatry - Oskarek osłuchowo czysty, serce bije miarowo, skóra idealna więc kazali czekać aż przejdzie. Dostaliśmy robione kropelki na noc.

Mały waży już 7 kg :szok: czyli nadal przybiera 300 g na tydzień. Lekarka śmiała się że zamiast mleka w piersiach mam śmietankę :-)

Karpanna - ja tam nie wiem co to sapka ale moja Alicja też czasem chrumka jakby np jak leży i chce coś powiedzieć albo jak się czymś ekscytuje lub macha nóziami :-) ale to zalega po ulewaniu chyba

Jednak masz rację, że niektóre dziewczyny rozmawiają tylko ze sobą i olewają posty innych ale nimi się nie przejmuj są też tutaj fajne laski tylko czasem trzeba powtórzyć bo nie każdy czyta zaległości :-D

Sprite - Tylko ja nie bardzo rozumiem o co chodzi?
Widzę że dziewczyny straaasznie się "uśmiały" po tym jak wstawiłaś kilka emotikon to może mi wytłumaczycie co w tym takiego zabawnego że aż padacie, płaczecie i co tam jeszcze ze śmiechu?

reklama
Do góry