reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
My już na nogach i po porannym karmieniu.Jagoda znowu ładnie spała od 20 do 7 z kawalkiem z jedna tylko pobudka.ja też sie wkońcu wyspa£am bo też poszliśmy spać wcześnie.no i mamy problem z głowy,mamy nowy samochód-tzn fizycznie bedziemy go miećza tydzień alemamt już zarezerwowany.mam nadzieje że dzieki temu M bedzie sie bardziej udzielał w domu bo ostatnio tyljo w necie siedział i szukał fury.

Suseł to super.
Jakie auto wybraliście?
No i trzymam kciuki za Zosie!

U nas standardowo 1 pobudka koło 3, a później po 5 obudziła nas pielęgniarka z termometrem :p
Lila chwilę się pogałoliła i spała do teraz :)

W sobotę zobaczę już moje starsze dzieciaczki.
Doczekać się nie mogę :D

Alecta czyli w sobote wychodzicie?super!wybraliśmy forda smaxa,granatowy,benzyna silnik 2,0.ja go niecwidziałam ale mąz z tesciem mówia że w dobrym stanie i za taka kase leoszego nie znajdziemy.

Alecta to super że już niedługo do domku!

Dzisiaj noc trochę lepsza, mały zasnął o 20 o spał do 1.40, zasnął o 3 i pobudka o 6.20..
Jestem po kontroli u gina, trochę późno ale wszystko ok :) Czekam teraz tylko na okres niby powinien być w ciagu 3 tygodni.. No i tabletki będę brać. Mam nadzieje, że te mi przypasują.
Chyba czas wrócić do seksu ;) Tylko jak tu pokonać zmęczenie..

Jenn to w dzien za to luz. Moj spi 2h na spacerze i przewaznie na tym koniec

Indi moj po szczepieniu dramay
Ciagle wyje, drze sie, nic nie pasuje. Chwile ciszy jest jak je lub zasnie czyli ok 3h w dzien
Wczoraj tak bylo i dzisnto samo

Susel &&& za malutka dzidzie, oby dobrze sie skonczylo

Alecta, super , ze juz niedlugo wychodzicie.

Jenn, ja narazie nie potrafi pokonac zmeczenia. W dzien nie mamy czasu I caly czas sie mijamy a w nocy poprostu zapadam sie w lozko jak w tej scenie z "Tainspotting" :).

Agulqa, moze skok rozwojowy.

Suseł zdrówka dla maluszka, będzie dobrze!

Agulqa u nas mały miał skok-trwał 3 dni.... a dziś jak już do siebie wrócił to szczepienie kolejne było. Biedny płakał ale najmniej ze wszystkich dzieci, szybko na opa go wzięłam przez ramie i zaczął obrazki na ścianie oglądać. Póżniej 3 godzinny spacer , spokój , na zakupy pojechaliśmy i jak wróciliśmy to za chwile goście przyszli do małego i jazda.... Zmęczenie, wrażen za dużo, szczepienie, goście - godzina wycia. Pierwszy raz w życiu tak płakał. Temp. odpukać na razie nie ma a ponoć po pneumo często jest...

reklama
Do góry