reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta współczuję :-( Biedna Lilka...

Suseł no to czad :-D Dorianek śpi od ok 19/20 do 24/1 w nocy i póżniej budzi się ok 4 i rano dopiero o 8. To budzenie się o 24/1 i ok 4 to dosłownie ok 20 min trwa, naje się, przewinę go i dalej śpi.... Dzisiaj od rana względny spokój-nie zachwalając.... Treaz właśnie kima a ja jem śniadanie i zazwyczaj o tej porze ma drzemkę , póżniej na spacerze pokima i przed wieczornym karmieniem i kąpielą.

reklama
Alecta, trzymam kciuki, zeby Lilcia wyxdrowiala I zebyscie szybko wyszly do domu.

Moj mial WC,oraj to szczepienie I plakalam razem z nim jak on tak piszczal z bolu :( ale nie bylo zle, szybko sie uspokoil. Nawet nie byl marudny w dzien, tylko tak jakos bardziej chcial sie przytulac I wiecej spal. No I w nocy obudzil sie tylko o 3, potem o 6. Jeszcze go potem przytulilam I spal do 8.30. Pierwszy raz czuje sie nie jak trup o poranku.

Alecta zdrówka dla Lili i siły dla Ciebie :happy:

Indi u mnie po szczepieniu też dużo tego dnia spał,a co do całej reszty to tłumaczę sobie,że z każdym tygodniem będzie tylko lepiej :-)w coś trzeba wierzyć :-p

Moja koleżanka urodziła córke w 29tc,stam cieżki,leży w szpitalu w Lodzi i walczy...masakra...strasznie mi smutno...muszr troche podkrecić laktacje bo chce jej odciagać troche mleka i bedzie wozić dla Zosi.ona też odciaga ale wiadomo stres robi swoje i cieżko jej.mam nadzieje że mała wyjdzie z tego...

Bada, chyba tylko wiara w lepsze jutro powoduje, ze jeszcze nie zwariowalam ;)

Susel, zycze oogromnej sily I duzo zdrowka dla tego malenstwa. Trzymam kciuki, zeby wygrala ta walke, napewno wszystko bedzie dobrze.

Są mamy które karmią starszaka i noworodka, a nasze maluchy to jeszcze maluchy. Mama da siarę, ciotka mleczko i niech maluszek nabiera sił biedactwo... :/

reklama
Susel dużo siły i zdrowia dla maluszka a ty podkręcaj laktacje :-) mleczko jak najbardziej będzie ok.
U mnie dzisiaj była mama a młody spał i spał. .z małymi przerwami na papu i chwilę zabawy. Teraz też ładnie śpi. .koło północy pewnie pobudka ;-)

Do góry