Hej dziewczyny
dawno mnie nie było ale mało czasu miałam
U nas po szczepieniu nie było efektów ubocznych, robiliśmy 6w1 jedynie w nocy lekka temperatura była ale po pedicetamolu Tymko przespał nocke.
Alecta zdrówka dla Lilki!
Suseł masakra aż mnie ciary przeszły
również zdrowka dla dzieciątka i dla koleżanki dużo siły!
Tymon rośnie jak szalony - na 7 tygodni ważył już 5700g i 60cm (urodzeniowa 3620g, 55cm) i jest bardzo silny bo bez problemu przekręca się z brzuszka na plecy. Karmimy się tylko cycem.
Z dolegliwości to ma atopowe zapalenie skory i krostki na buzi, raz ich mniej raz więcej i za chiny nie wiem od czego - przy kąpieli przemywamy buźkę nadmanganianem potasu i do smarowania emolium krem specjalny. Musze odstawic nabiał bo to może od mleka.
W nocy standardowo dwie pobudki i ostatnio to śpi z nami w łózko bo meczy mnie to wstawanie - zwłaszcza ze przy przewijaniu się rozbudza no i nie ma wtedy szans na spanie w łózeczku - jak trzymam na rękach to śpi - odkładam do łóżeczka to odrazu płacz. No i właśnie tak jak piszecie najlepsza pozycja to na klacie - choć czy moja czy H to już nie ma znaczenia - ważne że ciepło i serducho słychać. W dzień Tymko dużo śpi ale jak nie śpi wymusza noszenie na raczkach... a ja nie mam sumienia i nosze - chociaż taki ciężki już jest że nie wyrobie niedługo na kręgosłup ;/ ostatnio zdarza mu sie spokojnie przeleżeć w bujaczku jak nie śpi - zauważyłam że to wtedy gdy krostek ma mniej, tak że myślę że mogą go one swędzieć dlatego bidulek taki marudny czasami.
Co by tego było mało wzięliśmy psa ze schroniska i mamy w domu dodatkowo 4 miesięcznego szczeniaka
Od kwietnia mam mieć multisporta wiec zadbam o siebie
chociaż do wagi z przed ciąży zostały tylko 3kg ale brzuch to mi wisi okropnie ;/ jeszcze do tego te masakryczne rozstępy - no aż żal patrzeć ;/
Dobra Tymko wstał tak że muszę lecieć, ale wrócę tu jeszcze dzisiaj
Pozdrawiam was serdecznie