reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas noc standard pobudka o północy - 2:30 - 4:30 i 7 :p teraz walenie kupy przebieranko i powinna do 9 przysnac jeszcze :p

Dzisiaj przyjeżdża teściowa a jutro w ramach Walentynek idzoemy z mężem na wypas zakupy :-D w końcu :-D :p

Jezyk,u nas było dzisiaj podobnie...najpierw nie chciała zasnąć do 23.30,pitem obudziła sie po 3 i walczyła pełne 2 godziny...przed 5 przejął ją M bo ja już nie miałam si£y....zaraz znowu sie obudzi mam nadziwje że w dzień bedie spać.i dam jej dzisiaj pierwszy raz smoczka,może pomiże...

U nas do 24tej nie spala, a została wykąpana o 21ej czyli 3 godziny usypiania, dramat. Ale tym razem to nie wina tylko brzuszka. Miala humorki. Ale spala 7godzin, az ja obudziłam o 7mej bo przeciez ile mozna. Szybki cyc i teraz slysze ze sie budzi. Ale udalo mi sie zjesc sniadanie chociaz :-)

Jak ja Wam zazdroszczę!!!
U nas pobudki co godzinę, Z ZEGARKIEM W RĘKU!!!

Nie wiem już co robić, żeby ten Diabeł spał w nocy dłużej, w dzień może i 2-3 godziny, a w nocy co godzinę!!!

I jeszcze mąż mnie doprowadził do białej gorączki - wielki tatuś wstał o 7 jak Młody się darł i do mnie z pyskiem, że o co ja się wściekam, dlaczego klnę i jakim prawem odzywam się w ten sposób do jego syna!!!

Miał szczęście, że przewijałam, bo by w pysk zarobił!!!

Nie odzywam się do buraka, chociaż on już się zachowuje, jak gdyby nigdy nic! :wściekła/y:

Emilchen na pierwszym szczepieniu zauwazyła pediatra. Podnosiła tyle tylko żeby na drugą stronę przelożyć. Zalecone mieliśmy jak najwięcej kłaść na brzuszku, ale to nic nie dało i jak miała 3 m-ce to dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej.

u nas dziś pobudki co 4h w nocy. Niestety 7h spania się nie powtórzyło. Ale wczoraj w dzień nie wypiła aż tyle

U nas spoko.
Nulini, zabić dziada to za mało...

Ale się poryczałam. Oglądałam najnowszy odcinek Grey's anatomy i jednej parce bohaterów umarło dziecko. Miało chorobę genetyczną i wywoływali poród. Później dziecko umarło. Niestety takie rzeczy dzieją się naprawdę

reklama
Do góry