reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini jak tak czytam czasem Twoje posty to gdyby Twój mąż był moim mężem to ja już dawno po rozwodzie bym była albo bym siedziała :p
Podziwiam Cie za cierpliwość i opanowanie w niektórych sytuacjach serio.

A który to Jackson?
Jeśli chodzi o Grey's Anatomy to jestem daleeeeko w tyle :p

Jutro jadę z Nikolą i Tymkiem na salę zabaw do Rzeszowa, a Ł zostaje w domu z Lilą.
Mam nadzieję, że mi męża nie wykończy hihi :p

reklama
Nie no. To moj maz to skarb. Nigdy nie krytykuje mnie za to co zjadlam. Wręcz przeciwnie. Tłumaczy mi, ze tak sie czasami zdarza, żebym nie panikowala. Jak tylko moze, to pomaga w przewijaniu, karmi z butli, kąpie. Tzn kąpiemy oboje, ale on ja trzyma bo ja bym chyba nie dała rady :p
Weronika dalej ma dupcie odparzona! I mam wrażenie, ze jej to w ogole nie schodzi. A wręcz przeciwnie, sie pogarsza. Dobrze, ze przyjdzie dzis położna (6raz) to mi cos podpowie. W ruch chyba pójdzie ten nadmanganian potasu...

alecta, Jackson i April, i najlepszy tekst sezonu :-p large.jpg

Mój M coś tam przebąkiwał np. że może sobie coś tam odpuszczę, ale nigdy nie było to chamskie. Oczywiście i tak go od razu postawiłam do pionu, że przecież bez przesady :-p

Załączniki

• large.jpg
    large.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 51
Moje dziecię nie spało do 1:45 ale za to jak zasneła to spała bite 6h i 45 min i tak jak radzilyscie nie budzilam jej :-D ale cycala wcześniej 3x co godzinę to może na zapas się najada ;-)

Aaaaa ale najważniejszego bym nie napisała dzisiaj pierwszy raz podczas porannych uśmiechów usłyszałam coś w rodzaju "aguu" powtórzone z premedytacją 2x jakaż to rozkosz dla mamy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
McPearl jego kojarzę, ale jej wcale :-p
LayDeek mój właśnie też o jedzeniu mi nic nie mówi.
Czasem zapytał czy coś mogę jeść jak robił obiad, ale to raczej na początku teraz już nie.

Któraś z Was pisałam o piosence "Love me like you do"...kurde też się zakochałam:sorry:

Nie wiem co się z moimi cyckami dzieje.
Dzisiaj wróciliśmy w przedszkola, chciałam nakarmić Lilkę i chwilę pociągnęła i zaczęła się wyginać więc wzięłam ją do odbicia i znów do cycka.
Pociągnęła 2 razy i znów to samo.
Po dłuższej walce poddałam się i poszłam po butle.
Młoda zjadła bez żadnego prężenia i zasnęła.
No i czemu tak :-(

udanego piątku :happy2: u nas jak i u Was ciężka noc,może coś w powietrzu ? :sorry2: po żadnym karmieniu nie usnął normalnie tylko godzinne walki

Nulini podziwiam :szok:

P pojechał po auto i czekam ,jak coś to się pochwalę

bratowa dziś pojechała do szpitala jest 8 dni po terminie będą wywoływać poród,tak więc czekamy na Filipka

Bada to trzymam kciuki żeby Wam się trafiło jak nam :-)
Na przeglądzie facet powiedział Ł, że nasza Mazda to igła, jedynie blachy trzeba zakonserwować:blink:

alecta, to ja pisałam o tej piosence. Czad :-D A mała podejrzewam, że już nie chce cyca bo właśnie jest butelka. Z tego co wiem jak dziecko dostaje pierś i butelkę to w końcu odmówi piersi bo z butelki leci prościutko, a przy piersi jednak dziecko musi się namęczyć by mleczko poleciało. Co do April i Jacksona to oni razem przeszli z jakiegoś tam szpitala właśnie do Seattle Grey&Sloan Hospital.

Nie wiem czy się nie przejdę na 50 Twarzy Grey'a. Jest u nas kino obwoźne i będą wyświetlać 25.02. Może zostawię mojego M z dzieciakami i pójdę :-D

reklama
Do góry