reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Goferek ja nie moge nabialu wiec jem drzemy, kisiel, owoce suszone, troszke gorzkiej czekolady i te dlugie grube wloskie paluszki chrupie:)

Kikut odpadl dzis:) A od piątku wisial na 'wlosku'. Pepek idealny, maly:) Na brzuchu spal juz z kikutem ale u nas byl maluski.

reklama
czesc Dziewczeta, meldujemy się w domku. Tez muszę sprawdzić czy mała dojada bo jej w szpitalu brzuchol rozepchali mm i wciskali po 90 ml :szok::szok::szok::szok:

Ja powoli chyba też coś zaczne wprowadzać nowego, póki co jadłam pierogi ruskie (były boskie) a tak to standard pieczenina i parowar ... po jajku bardzo malutka płakała.

Kikkucik też nam odpadł w szpitalu w 9 dobie :) ale nie certoliłam się z pielęgnacją tylko go dość dokładnie czyściłam. Przy synku się troche bałam i siedział równo 4 tygodnie ;-)

Jestem po wizycie u pediatry ale miałam przyjechać bez małego, za to z... brudnym pampersem, :szok::-D lekarka obejrzała zawartość, powąchała i powiedziała,że to nie infekcyjne tylko normalna zdrowa kupa dziecka żywionego mlekiem matki :happy2: jedynie ten śluz - od diety, mam uważać co jem.

Jutro na wszelki wypadek siku do badania łapiemy! W czwartek wizyta więc wspomnę jeszcze o tym katarku. Na kaszel powiedziała, że od suchego powietrza - bo ma rzadko i taki typowo suchy.

Mój ulewa po każdym posiłku praktycznie więc nie wyczaję po jakim produkcie spożywczym :baffled:

Aaaa muszę Wam powiedzieć ciekawostkę, że byłam w końcu zrobić kontrolnie płytki krwi, miałąm to w zaleceniach ze szpitala, mam tak wysoki poziom jak jeszcze nigdy w życiu!!! 165 tysięcy!!!:szok:

Emilchen to super.
Żelka fajnie, że już w domku jesteście.

Kurde Nikola ma znowu 37,4 i na dodatek dzisiaj się dowiedziałam, że jej kolega z grupy ma różyczke :-/
Jutro znowu do lekarza

emilchen, lekarka the best :-D gratki dobrych wyników.
Żelka, super że w domku.
alecta, &&&& by dzieciaki różyczki nie dostały.

Kurier właśnie dostarczył Szumisia. Zobaczymy czy się sprawdzi. Michał go skwitował, że jest strasznie brzydki. Miś faktycznie jakoś mi się nie podoba ale nie takie jest jego zadanie :-p

Emilchen wow super, mój lekarz od mojej choroby powiedział ze ciąża i poród lubi pomagac kobietom które przewlekle na coś chorują. U mnie np reaktywacja choroby jest tylko raz do roku odkąd urodziłam i dużo łagodniej przebiega :) może u ciebie tez trochę pomoże :)

Emilchen super! Gratuluje poziomu plytek:) I dobra wiadomosc co do kupki. A nabial? U nas on powodowal sluz.

Zelaka super ze w domku!

Alecta zdrowka dla mlodej!

Moj tak lapczywie pije mleko z piersi jakbym go glodzila. Mega zachlanny, lyk za lykiem az sie dlawi:D Nie da sie go przeciez nauczyc ciągnąc wolno:p!

reklama
McPearl czy ten szumiś naprawdę szumi jak suszarka ? sama zastanawiam się nad kupnem,bo na Gniewka tak jak na starszych braci suszarka działa uspakajająco i usypiająco :-p

Do góry