reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas kikut perfidnie jeszcze trzyma. Z Mikołajem było to samo. Ta moja mądra lekarka w przychodni powiedziała, że jak za tydzień nie odpadnie to do chirurga. Chyba ją pogięło jeśli myśli, że pójdę...M odpadł chyba, a raczej położna go ukręciła jak miał 6 tyg.

Młoda obecnie od godziny na dworze na balkonie. Niestety z tatą ze spaceru wróciła po 15 min bo Mikołaj wariował. Ale jest na balkonie i też jej dobrze. Była położna, obejrzała tyle co wystawało z wózka, pozachwycała się i poszła. Kazała sprawdzić czy młoda dojada przez to cmokanie. Mam sprawdzić czy po jedzeniu dopije jeszcze ok 30-40 z flachy...

Suseł, po budyniu mi ulewa i po dżemie truskawkowym też mi ulała. A ty jaki dżem jesz? Ja to herbatniki garściami, biszkopty z biedry (dobre są) i jogurty, czekoladę choć staram się uważać. Mam nadzieję, że jej nic nie będzie po krupniku z cebulą i selerą...

reklama
No my psikamy dwa razy dziennie.

Franek ulewa tylko wtedy kiedy nie odbije mu się a zaczynam go przebierać. Nie ulozylo się jeszcze jedzonko a już go męczę.

Jogurty owocowe? Jak leżałam z małą to dziewczyna w pokoju obok miała jogurt owocowy to aż ja słyszałam jak ją położna zrąbała że nie wolno :szok:

Ma któraś jakiś dobry, szybki przepis na jabłecznik? Tylko proszę nie na kruchym i nie drożdżowe, bo nigdy nie robiłam i nie mam zamiaru się w to bawić, za leniwa jestem :-) Ten z kaszą manną na razie mi się znudził :-)

Mcpearl moj juz zacwany na balkon :p
Nie ma bujania w wozku czy samochodzie to nie ma spania :p

Jezyk mojemu moze sie odbic jak dziadowi i i yak ulewa... poza tym jak zasnie Ci przy piersi to bierzesz na odbicie?

Goferek tak, owocowe. A niby czemu nie mozna? Jem odkad wyszlam ze szpitala i wsio ok

są tu jeszcze jakieś w dwupaku?
ja skaczę na piłce może coś pomoże.. jak nie jutro o 8 stawiam się na izbie przyjęć.

reklama
Do góry