reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta u Oli to samo, 5 dni miała a po kikucie śladu nie było, a u stacha nie zapowiada się ze szybko odpadnie

Jezyk mi położna mówiła ze niczym nie robić, ale zaczęłam psikac rano i wieczorem z Olą tak robiłam i pięknie się zagaoil a ten ani myśli odpaść, wiec wróciłam do octaniseptu

Megami spokojnie możesz piec

reklama
Ja psikalam kilka razy dziennie i ladnie się zagoil a odpadł po tygodniu
Ja bym mogła słodkie jeść na okrągło ale wprowadzam małą dietę bo nie wiem od czego mały ma krostki.
Główkę młody jeszcze w szpitalu próbował podnosić także silna bestyjka
Femme &&& za szybką akcję!
Dzisiaj zamowilam sobie książkę Zaklinaczka dzieci, Język niemowląt już mam jeszcze po pierwszym
Mnie na początku podsikiwal regularnie. .ba! Nie tylko mnie. .ścianę też kilka razy a ma do niej kawałek :-D

Ja psikam Octeniseptem i też się nie zanosi na szybkie odpadnięcie, klamerkę jeszcze mamy, jutro położna ma zdjąć :dry:

AZA, chusteczki na grzejniku to boję się, że wyparują i będą suche :sorry2:

Cholera, z Młodą nie było problemu z przewijaniem, a teraz normalnie dramat...

Nulini u mnie na początku był krzyk bo pewnie małemu było zimno ale już jest ok :-) jedynie jest maly wrzask jak wyciągam z wanienki bo też zimno..a kąpiel uwielbia!

Nulini pewnie masz rację z chusteczkami. To zostają ręce :))) Pocieszę Cię, że u nas już tak nie krzyczy, czasem stęknie tylko :)) Pewnie się przyzwyczaił :))) Co do klamry to my po przyjściu zdjęliśmy a właściwie mój mąż obcinaczkami.

Kasiek calkiem mozliwe bo w nocy zasnelam z cyckiem w jego buzi i rano mial na brodzie...

Ja dzis caly dzien sama. Ł w robocie do 17 wiec wroci przed 18 a na 19 idzie na trening, qle xhce zeby poszedl bo on w ogole ruchu nie ma. Wiec ajk go nie bedzie wykapie malego a jak wroci to sie nim zajmie a ja pojde spac ;-)

Ja pochlaniam herbatniki, jogurty i ciasteczka z cukrem ;-)

Jezyk ja psikalam raz dziennie tylko

Agulqa moj wróci wcześniej bo po 15 ale co z tego jak potem jedzie po szafę i na pożegnanie kolegi..do wieczora go nie będzie ;-)

Agulqa_b proszę cię, jak samotna matka to ja jestem! T pracuje prawie codziennie od 9.30-22 czasem dłużej a jsk ma wolne to o tak go nie ma cały dzień bo załatwia sprawy urzędowe, papierowe itp do knajp. Wiec ja jestem sama z dwójką dzieci i.psem 24/7

reklama
Nam kikut odpadł po 9 dniach,nie psikałam niczym.Jagoda też sika w czasie przewijania.ja zjadam dużo dżemu,herbatniki,wafelki,troche czekolady,budyń.

Do góry