reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa Gratuluję postępów w usypianiu! Mój smoka nie chce pieronek mały i jeszcze w dzień jest w miarę ok bo zdarza mu się zasnąć samemu to wczoraj był problem wieczorem. .
Jeny czemu te zabawki takie drogie. .buuu
Ja też spać nie umiem w dzień. .jakoś szkoda mi czasu
Mój ulewa jak nie odbije porządnie a go odloze

reklama
Jeżyk u mnie nie da rady przespać się w dzień.
Jakaś taka głupia jestem, że każdy najmniejszy hałas mnie od razu budzi, a jak już się przebudze to nie ma bata żebym znowu zasnęła :-/
Teraz jeszcze dzieciaki w domu to już w ogóle mogę pomażyć.
Do lekarza dopiero na 15.20 są zapisani.
Oby to nie była różyczka.

Lilka dzisiaj przeszła samą siebie.
Od prawie 2 do 6 co chwilke przy cycku była.
Nic dziwnego, że już drugiej brody dostała...

Nsm nocka minęła supet,jedna pobudka o 4 standardowo.co prawda nie umiała zasnąć potem i troche urzedowała ale po 5 zasneła i śpi nadal,zaraz bede ja budzić.Nina na szczeście już też lepiej.i słonko za oknem,nie jest źle.

Mlody zasnal wczoraj po 21 i spal do 1 u siebie w lozeczku a my z ł bylismy tak zmeczeni ze jak zaczal plakac to ł nawet sie nie obudzil a ja myslalam ze to sen i ł juz do nuego poszedl. Ocknelam sie jak mimo to ze "ł u niego byl" robson nadal plakal :p

Elutka moj wczoraj lezal ze smokiem w lozeczku a ja obok prasowalam. Co jakis czas mu poprawialam jak wypadl i wlaczalam pieska z muzyczka ;-)

Mcpearl u mnie za szumisia robi nawilzacz :p

Ja dzis jak zombie. Spałam moze z 6h. Spróbuje w dzien sie położyć. Choć mam duzo planów. Pierwszy spacer z Weronika, pierogi na obiad. Ech... Uroki macierzyństwa. Nikt nie mówił, ze bedzie łatwo :-)

Dla mnie 6 h to też wystarczająco,przed ciążą spałam po 7h.ja nawet smoczka jeszcze nie wyjęłam z opakowania.my dzisiaj jeszcze powerandujemy,może jutro zrobimy pierwszy spacer.

U nas nocka też super :)

Laydeek- myślę że za dużo na siebie bierzesz. Pierogi? Z noworodkiem, który nie śpi nocami? Odpusc, odpocznij, tym bardziej że nie masz dzieci zewnętrznych ;)

reklama
Młody zasnął sam przy odglosie lejacej się wody :-) czas na prasowanie i porządki w szafie chłopaków...co robicie na obiad? Nie mam pomysłu. ..

Do góry