reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Emilchen polecam nawilzacz powietrza. Nam kaszel i charczenie niemal zupelnie odpuscily
Moj tez ulewa po kazdym posilku a od wczoraj takimi ilosciami ze wsio mokre
Super ze plytki ok!

Jezyk jak mojego wczoraj spiacego podniosla do odbicia to otworzyl oczy i spojrzal nq mnie wzrokiem "co ty matka odpier******"

Edit
Jestem dumna z naszego synka
A jeszcze bardziej z siebie i ł
Maly nakarmiony niby przysypial ale odlozony zrobil oczy jak 5zl
Wsadzilam smoka po 5mim ryk
Znow wsadzilam nie wyciagajac go z lozeczka i znow po 5mim ryk.
Tak jakies 7razy
W koncu zasnal :-)mamy pierwszy maly sukces ;-)

Ostatnia edycja:
Oj jakby dzieci miały instrukcję obsługi to życie byłoby o wiele łatwiejsze :p

Obejrzeliśmy z Ł "Strażników Galaktyki" i czas iść spać, bo nie wiem ile i jak często moja lejdi sobie zażyczy jeść.
Łeb mnie coś zaczyna boleć, chyba zmęczenie powoli daje o sobie znać.

Jeżyk no ja właśnie też polknelam.
Młoda mnie w obudziła, bo była już głodna, a mnie głowa jeszcze bardziej boli niż przed zaśnięciem :-/

reklama
U mnie nie ma bata zeby przespać sie w dzien. Ciagle jest cos do zrobienia. W ogole nie mam czasu prawie na nic. Jest 3.30 a młoda nie spi :/

Do góry