reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk mi sie dzis przypomnialo ze trzeba to zrobic
Jutro musze zadzwonic do pracy bo nie wie jakie to doki wypisac itp
Laydeek ten balonik to cewnik kogos tam na f chyba
Gosiane tez dzis pozbylam sie choinki i ogarnelam wszysykie podlogi
Jutro biore sie za lazienke :-)
Jutro musze zadzwonic do pracy bo nie wie jakie to doki wypisac itp
Laydeek ten balonik to cewnik kogos tam na f chyba
Gosiane tez dzis pozbylam sie choinki i ogarnelam wszysykie podlogi
Jutro biore sie za lazienke :-)
MommyTigger
To mnie uspokoiłyście też. Mały się rusza ale wiecie.... Kto pyta nie błądzi ;-)
Lay gin mój mi robił ale normalnie sięgnąć tam nie mógł taka długa ta szyja...
Wiesiołka sobie dzisiaj odpuszcze chyba, tzn nie będę dowcipnie brać.
Lay gin mój mi robił ale normalnie sięgnąć tam nie mógł taka długa ta szyja...
Wiesiołka sobie dzisiaj odpuszcze chyba, tzn nie będę dowcipnie brać.
MommyTigger
Lay masaż pochwy z olejkiem też robię tzn.małż robi :-) Ale od 2 wizyt lekarz robi też masaż szyjki (chociaż sam mówi, że masażem by tego nie nazwał). Też się naczytałam i nasłuchałam, że strasznie boli wręcz , że nie do wytrzymania a ja napiszę tak - dla mnie jest to po prostu nieprzyjemne uczucie.... Ale kto wie jak by było gdyby ją lepiej sięgnął i dał jej czadu... Wtedy może i bym napisała , że boli ale znośnie jest ;-)
Dobranoc
Dobranoc
jenn200818
Ach wczoraj popołudniu okazało się, że małemu podniosła się bilirubina i mi go wpakowali do inkubatora pod lampy.. ja już mam dosyć tych nerwów i stresów.. Mam nadzieję, że szybko spadnie i go wyjmą bo tak to nawet go przytulić nie mogę :--(
Ruszyła produkcja z cycków, odciągam pokarm.. tylko, że strasznie mnie piersi bolą po bokach.. nie są zbyt miękkie. Co robicie, żeby nie bolały? Pomocy..
Ruszyła produkcja z cycków, odciągam pokarm.. tylko, że strasznie mnie piersi bolą po bokach.. nie są zbyt miękkie. Co robicie, żeby nie bolały? Pomocy..
Jenn biedny Piotruś :-(
Mam nadzieje, że szybko będziecie już razem w domku.
A spróbuj polewać piersi ciepłą wodą.
Wiecie co już dawno nie było tak żeby ktoś na dzień dobry tak zaczął mi działać na nerwy.
Wczoraj koło 22 przyszła do nas do sali nowa laska.
My już miałyśmy światło zgaszone, przygotowane do snu, a ta nam jebs górne światło zamiast tego małego nad łóżkiem.
Myślę sobie no ok nie wie może, że takie istnieją.
Tylko, że ona te światło sobie zostawiła i wyszła na.korytarz do męża więc je zgasilysmy i zapalilysmy to nad łóżkiem.
Przyszła, pokrzątała się, jest po 23, a tej telefon dzwoni i ta zamiast wyjść na korytarz to napie.rdala w sali przez ten telefon z mężem i co chwila "jak ja bez Ciebie wytrzymam", "ja Cię tak kocham".
No normalnie myślałam, że jej zaje.bie z czegoś.
Mam nadzieje, że szybko będziecie już razem w domku.
A spróbuj polewać piersi ciepłą wodą.
Wiecie co już dawno nie było tak żeby ktoś na dzień dobry tak zaczął mi działać na nerwy.
Wczoraj koło 22 przyszła do nas do sali nowa laska.
My już miałyśmy światło zgaszone, przygotowane do snu, a ta nam jebs górne światło zamiast tego małego nad łóżkiem.
Myślę sobie no ok nie wie może, że takie istnieją.
Tylko, że ona te światło sobie zostawiła i wyszła na.korytarz do męża więc je zgasilysmy i zapalilysmy to nad łóżkiem.
Przyszła, pokrzątała się, jest po 23, a tej telefon dzwoni i ta zamiast wyjść na korytarz to napie.rdala w sali przez ten telefon z mężem i co chwila "jak ja bez Ciebie wytrzymam", "ja Cię tak kocham".
No normalnie myślałam, że jej zaje.bie z czegoś.
reklama
Jenn,pomasuj trochę żeby pokarm i stamtąd zszedł.jak nie pomoże to chyba liście kapusty są dobre do ok£adania.ja dzisiaj planuje ostatnie porządki,jeszcze raz umyje kołyske,zrobie pranie,ogarne kuchnie.kiepsko dzisiaj spałam,nie wiem w sumie czemu...