reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jenn spokojnie bilirubina szybko spadnie chociaz rozumiem ze bliskosci z malym brakuje
Mnie jak tak piersi bolaly to bralam czesto gorace prysznice i masowalam piersi, glownie te miejsca masowalam i sciskalam az mleko lecialo

Alecta trzeba bylo pizgnac ;-)
Czekam na wiesci

Moja noc tez ciezka.
Bar mleczny czynny byl o 23, 1.30 przez godzine, pozniej nie wiem,o 5 i od 7.50 jest nadal czynny
Poza tym Robson dal rano sliczny koncert,nie wiedzialam ze jego struny glosowe sa tak ladnie rozwiniete

Dzie3czyny korzystajace z bb na kompie
Na suwaczku mam ze znamy sie juz 2lata? Bo dzis juz zwatpilam czy to 12 czy 13.01 ;-)

Ja się cieszę i stresuje za razem heh.
Kurde wsadzili mi balonik, bo moja szyjka jest jak zamknięty pancerz i muszą zrobić ujście dla odchodów o tak mi dziwnie z nim.
Na dodatek zaczynam odczuwać skurcze w plecach haha.

LayDeek też jestem ciekawa jak wygląda.
Pewnie łysol będzie :p

reklama
No w koncu. Kciuki za Was dziewczyny &&&& .

Ciekawe jak kasiekz i nieobecna czy juz po ... sie dzieciaczki sypią ; )

Aza to my jutro mamy cc?

Doggi w nagrode urodzi 15go i wyprawke dostanie ;)

Kurcze ja od kilku dni śpię az za dobrze ... co to bedzie jak do Alutki bede musiala wstawac ;)

Do góry