reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jenn, o matko, ciągle coś :-( Tulę!
alecta, trzeba się było chamsko odezwać, co to za zwyczaje, w końcu nie jest w spa tylko w szpitalu
Dlatego właśnie ja jestem pełna obaw co do pobytu w szpitalu, bo jak mi się takie łajzy trafią, to wyjdę z siebie
alecta, trzeba się było chamsko odezwać, co to za zwyczaje, w końcu nie jest w spa tylko w szpitalu
Dlatego właśnie ja jestem pełna obaw co do pobytu w szpitalu, bo jak mi się takie łajzy trafią, to wyjdę z siebie
Hey, ja od 4.30 spać nie mogłam. Najpierw obudził mnie ból w pachwinie a potem nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji. Dziś teoretycznie ostatni dzień z brzuchem. Zobaczymy co jutro powiedzą.
KasiekZ, Nieobecna kciuki za dzisiejsze cc.
Jenn mam nadzieję, że szybko Piotrusiowi spadnie bilirubina.
Alecta Ty to masz "wesoło"... Daj znać jak tylko będziesz wiedziała coś o cc.
KasiekZ, Nieobecna kciuki za dzisiejsze cc.
Jenn mam nadzieję, że szybko Piotrusiowi spadnie bilirubina.
Alecta Ty to masz "wesoło"... Daj znać jak tylko będziesz wiedziała coś o cc.
LayDeek na razie czekam na wizytę lekarzy.
Pewnie najwcześniej za godzinę będzie.
Nulini wczoraj już mi się nie chciało nic mówić, bo w głowie miałam ciągle Lile, znieczulenie, lampy nad sobą.
Eh muszę iść kupę zrobić ze stresu
Pewnie najwcześniej za godzinę będzie.
Nulini wczoraj już mi się nie chciało nic mówić, bo w głowie miałam ciągle Lile, znieczulenie, lampy nad sobą.
Eh muszę iść kupę zrobić ze stresu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No nie zdzierżę!
Koleżanka z podstawówki, która miała termin na TEN SAM DZIEŃ co ja, urodziła wczoraj!!!
PIERWORÓDKA!!!
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Koleżanka z podstawówki, która miała termin na TEN SAM DZIEŃ co ja, urodziła wczoraj!!!
PIERWORÓDKA!!!
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Alecta- czekam razem z Tobą i nie powiem żebym się nie stresowala Twoją Lilka
Jenn- żółtaczka rzecz normalna. Mtsle że do piątku spokojnie przejdzie i będziesz mogła zabrać Piotrusia do domu.
U mnie noc też do dupy, ale co zrobić, trzeba przetrwać
Nulini- no nie ma, nie ma sprawiedliwości, też to odkrylam
Jenn- żółtaczka rzecz normalna. Mtsle że do piątku spokojnie przejdzie i będziesz mogła zabrać Piotrusia do domu.
U mnie noc też do dupy, ale co zrobić, trzeba przetrwać
Nulini- no nie ma, nie ma sprawiedliwości, też to odkrylam
Jenn kciuki za Piotrusia! 9by w koncu mógł iść do domu. A na piersi to masuj sobie pod prysznicem. Moja kolezanka popozna mowila ze mozna tez nalac cieplej wody do malej butelki i tym masowac pd zewnatrz w str sutka.
AZA o ja tez cierpie na biodro. Już ledwo chodze. Tak mnie łupnie czasami ze az mi sie noga zgina.
Alecta jak mnie wkurza takie trajkotanie przez telefon! Mozna mowic cicho albo wyjsc z sali, szczególnie o takiej godzinie!
AZA o ja tez cierpie na biodro. Już ledwo chodze. Tak mnie łupnie czasami ze az mi sie noga zgina.
Alecta jak mnie wkurza takie trajkotanie przez telefon! Mozna mowic cicho albo wyjsc z sali, szczególnie o takiej godzinie!
reklama
Och alecta! Człowiek czeka a tu du.pa!
Dzis imieniny Weroniki. Moze zechce moje dziecie wyskoczyć :-)
Nulini, ale Ty masz termin na 27. Czyli jeszcze równe dwa tyg. Spokojnie.
Goferek, jak u Ciebie???
Nieobecna, kciuki za dzisiejsza cc!
Dzis imieniny Weroniki. Moze zechce moje dziecie wyskoczyć :-)
Nulini, ale Ty masz termin na 27. Czyli jeszcze równe dwa tyg. Spokojnie.
Goferek, jak u Ciebie???
Nieobecna, kciuki za dzisiejsza cc!