reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jenn, oby Piotruś szybko do domku wyszedł zdrowiutki!
Alecta, masz juz jakieś info??? Czy to dzis przywitamy Lile???

Doggi, u Ciebie wszystko ok?? Odezwij sie!

Miłego dnia babeczki !

reklama
jenn, o matko, ciągle coś :-( Tulę!

alecta, trzeba się było chamsko odezwać, co to za zwyczaje, w końcu nie jest w spa tylko w szpitalu :wściekła/y:
Dlatego właśnie ja jestem pełna obaw co do pobytu w szpitalu, bo jak mi się takie łajzy trafią, to wyjdę z siebie :wściekła/y:

Hey, ja od 4.30 spać nie mogłam. Najpierw obudził mnie ból w pachwinie a potem nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji. Dziś teoretycznie ostatni dzień z brzuchem. Zobaczymy co jutro powiedzą.

KasiekZ, Nieobecna kciuki za dzisiejsze cc.

Jenn mam nadzieję, że szybko Piotrusiowi spadnie bilirubina.

Alecta Ty to masz "wesoło"... Daj znać jak tylko będziesz wiedziała coś o cc.

LayDeek na razie czekam na wizytę lekarzy.
Pewnie najwcześniej za godzinę będzie.

Nulini wczoraj już mi się nie chciało nic mówić, bo w głowie miałam ciągle Lile, znieczulenie, lampy nad sobą.
Eh muszę iść kupę zrobić ze stresu :p

No nie zdzierżę!
Koleżanka z podstawówki, która miała termin na TEN SAM DZIEŃ co ja, urodziła wczoraj!!!
PIERWORÓDKA!!!
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :wściekła/y:

Nulini zgadzam się nie ma :p

Gadałam chwilkę z moim ginem i powiedział, że nie wie czy dzisiaj zdąży mi cc zrobić, bo tylko do 11 jest w szpitalu, ale jeszcze dokładnie na.wizycie mamy ustalić więc mam być cały czas na czczo.

Alecta- czekam razem z Tobą i nie powiem żebym się nie stresowala Twoją Lilka :)

Jenn- żółtaczka rzecz normalna. Mtsle że do piątku spokojnie przejdzie i będziesz mogła zabrać Piotrusia do domu.

U mnie noc też do dupy, ale co zrobić, trzeba przetrwać :p

Nulini- no nie ma, nie ma sprawiedliwości, też to odkrylam ;)

Jenn kciuki za Piotrusia! 9by w koncu mógł iść do domu. A na piersi to masuj sobie pod prysznicem. Moja kolezanka popozna mowila ze mozna tez nalac cieplej wody do malej butelki i tym masowac pd zewnatrz w str sutka.

AZA o ja tez cierpie na biodro. Już ledwo chodze. Tak mnie łupnie czasami ze az mi sie noga zgina.

Alecta jak mnie wkurza takie trajkotanie przez telefon! Mozna mowic cicho albo wyjsc z sali, szczególnie o takiej godzinie!

reklama
Och alecta! Człowiek czeka a tu du.pa!
Dzis imieniny Weroniki. Moze zechce moje dziecie wyskoczyć :-)

Nulini, ale Ty masz termin na 27. Czyli jeszcze równe dwa tyg. Spokojnie.

Goferek, jak u Ciebie???

Nieobecna, kciuki za dzisiejsza cc!

Do góry