reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini,ja też ostatnio troche wydałam na siebie właśnie pod kątem spacerków:buty,kurtka,sweter.w końcu trzeba jakoś wyglądać,dzieciaki wystrojine,nam też się należy.

reklama
Suseł, mnie czeka zakup kurtki zimowej, ale to dopiero po porodzie, jak bęben zejdzie, a tak to na zakupy się póki co nie nastawiam, jeśli tylko uda mi się wbić w ciuchy sprzed ciąży, to będzie dobrze :-D

Agulqa nie mam pojęcia, ale chyba trzeba jak najszybciej żeby w razie jakiejś wizyty u lekarza problemów nie było.

A u mnie dzisiaj mega nudy.
Ł z dzieciakami był od rana, poszliśmy z Nikolą na kontrolę do laryngologa (się gapili wszyscy na mnie, że w pizamie i szlafroku przyszłam) no i najprawdopodobniej młoda będzie musiała mieć zabieg.
Te leki co ostatnio dostała nie pomogły dalej ma ucho zatkane gdzieś tam w środku pod błona bębenkową i trzeba będzie to naciąć żeby to odciągnąć i przy tym wyciąć trzeci migdał i przyciąć ten co ma powiększony.
9 lutego mamy kolejną kontrolę i jeśli nie będzie żadnej poprawy to dostajemy skierowanie na zabieg :-(

Nulini- super buty. W moim stylu.

Goferek- no uparty ten Twój dzieć ;)

Agulqa- u nas mąż jak tylko dostaje akt urodzenia to zgłasza dzieci w pracy do ubezpieczenia.

Alecta- u nas Kacper miał wycinany trzeci migdal i podcinane boczne 6 lat temu i absolutnie nie żałuję. Skończyły się wszelkie choroby a jeśli już to choruje na zatoki, ale to inna bajka.

Mommy- co to jest ten Tens?

Ja byłam na treningu z młodszym, korzystam póki mogę. Poza tym w dupie mam wszystko, jestem zmęczona i niech się dzieje co chce.

Jeżyk ja pewnie też nie będę żałować, bo teraz faktycznie Nikola często nam choruje, ale sam zabieg mnie przeraża, bo akurat Lila już będzie na świecie, a na zabieg musimy do Rzeszowa jechać, bo u nas nie ma chirurga dziecięcego.

Goferek widzę, że nie tylko Lili dobrze w brzuchu.

Eh dzisiaj chyba nie zasne z tego wszystkiego.

Jeżyk to jest o ile nic nie pomyliłam taki aparacik z elektrodami na ból porodowy przy sn. Podobno pomaga. Można sobie ustawić natężenie prądu i różne opcje. Położna moja też nam proponowała wypożyczenie. Ale jakoś się nie zdecydowałam.:-)
To podobno działa na podobnej zasadzie jak te stymulatory do mięśni brzucha np

Alecta- mnie zabieg też przerazal tym bardziej że szpital w którym to robili nie cieszył się dobrą opinią (nie bez powodu, sama doswiadczylam jak lezalam z Cypkiem po wypadku) i u nas dziadek (teściu) dal na zabieg w prywatnej klinice. Tego samego dnia byliśmy w domu. Cypuś miał wtedy 4 miesiące i ja byłam z nim w domu, a Piotrek z Kacprem w klinice.

Chłop dostał antybiotyk na 5 dni i zastrzyk w d.upe. Mam nadzieje, ze wkoncu sie wyleczy.
A ja pomyślałam, ze ten tens to taki balonik co sie wkłada do pochwy i on ma na celu rozwierac. Tak jak masaz. Ale faktycznie yggam ma racje. To są te prądy. U mnie w szpitalu tez to maja!!!!
Forum strasznie ucichło. Gdzie wszystkie?

reklama
Jeżyk szpital w Rzeszowie ma akurat dobrą opinię tylko niebawem jakbym będzie, bo wolałabym z nią jechać, a z drugiej strony Lila będzie mała.
Mam nadzieję, że jakimś cudem zabieg nie będzie konieczny.

LayDeek ten balonik to chyba foley.

Faktycznie cicho się na forum zrobiło.

Do góry