reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja uspilam mlodego, wicie gniazda mi sie wlaczylo bo latam caly dzien jak potluczona.
Choinke rozebralam, porobilam pranie i jeszcze karpatke chyba ciachne bo mnie Doggi natchnela.

Tens to sa prady, one modyfikuja informacje bolową przesylaną z rdzenia do nerwow. Na chlopski rozum zmniejszają przewodzenie bólu, fajna sprawa. Pacjenci sobie chwalą zawsze, ja w pracy robilam sobie jak miałam początki dyskopatii.

LayDeek pociesze cie ze mój właśnie wrócił z pracy zasmarkany i stękający... super. Chory facet to jakaś porażka.

Hey, ja byłam na ktg i wszystko ok więc do środy się dotoczę :) Mam być koło 7 ale też zaznaczyli, że jak miejsc nie bedzie to nie przyjmą.

Goferek może w środę ruszy. Ty to się masz...

Alecta jak tam po usg?

Bada to super, że wszystko się goi. Powiedz, jak lekarz tłumaczył nacięcie pęcherza?

Dziewczyny miałyście kiedyś plamienie po masażu szyjki? Bo poszłam się kąpać tam na wkładce wiadomo.... Dzwoniłam do lekarz się pyta czy mały się rusza normalnie - normalnie się rusza jak to on znaczy się i mówi , że może być po "masażu" ale i tak się trochę denerwuję.... Już na kolejnej wizycie chyba nie pozwolę mu na masaż....

reklama
Do góry