reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

u nas ostatnio sporo na głowie przez przeprowadzkę do domku, dlatego rzadko tu bywam. Ale powoli wszystko zaczyna wyglądać ;) net już jest, pralka i lodówka też, pokoik Tomkowy gotowy, torba do szpitala spakowana - teraz pozostaje tylko czekać na skarbeczka :)
Wczoraj miałam wizytę, szyjka powoli zaczyna się skracać i przygotowywać do porodu. Niestety wyhodowali coś z wymazu i dostałam leki dowcipne tak że mam nadzieje że Tymko nie będzie się spieszył i zdążymy to wyleczyć :) Po za tym u nas wszystko w porządku. Skurczy nadal brak.

Wszystkim mamuśką gratuluje raz jeszcze :)
Jenn zdrówka dla Piotrusia!

Dużo zostało nas nierozpakowanych? Bo tak patrze i patrzę chyba nie wiele ;)

A ja tymczasem idę się zdrzemnąć bo coś zmęczona jestem.

reklama
Sylwi- oby nie chorobsko, dużo zdrowka dla Was.

Alecta- no to tym bardziej nie rozumiem na co czekają???

Licja- dużo, dużo nas jeszcze.

Jenn- a czemu nie zostaniesz z małym w szpitalu? Nie możesz?

Ja trochę pospalam, mąż w domu to mogłam spokojnie się zdrzemnac.
Na obiad jedziemy na pizzę, nie gotuje dziś, piernicze. Potem zakupy i trening Cypka, także wszystko odbebnimy :D

Znowu wieje, ale jakby sto razy mocniej niż w nocy.

Dagi- super, że poród przebiegł szybko i bez komplikacji. I tak jak pisesz, dopiero dziecko pokazuje czym jest bezwarunkowa miłość :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie, może dziwne ale coraz mniej naszło ze nie wiem... JAKIE GACIE MAM ZABRAĆ DO SZPITALA?! Do Sn to wiadomo i mam już spakowane dawno, ale przy cc, jakiś krój specjalny, wysokie po pachy czy niskie.... Nosz kurcze nie wiem

Was to nie można na noc zostawić, bo znów mi się któraś w kolejkę wcisnęła.
Ja się tak nie bawię :-(
Nagadałam małej, żeby się wstydziła, bo już przegina.

Mieszkanie lśni czystością, już nie wiem co mam sprzątać, jeszcze w planach obiadek i jakiś dłuższy spacer z psem. Wolałabym, żeby to się samo zaczęło, bez wywoływania.

Jenn, zdrówka dla Piotrusia.

Doggi ja po cc nosiłem te jednorazowe bo tak samo się się z Ciebie leje. Będziesz miała opatrunek więc lepiej wyższe i te jednorazówki były ok.

Goferek ale Twojej córci dobrze w brzuszku :))))

Doggi, normalne z siaty bierz, a na wypis ja biore wysokie, bo niskie zazwyczaj guma jest w miejscu blizny !!

Jenn zdrówka dla Piotrusia, będzie wszystko dobrze :) odpoczywaj póki możesz :tak:

reklama
Do góry