reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi ja kupiłam specjalnie pantalony bawełniane z wyższym stanem... I tak musiałam takie gacie kupić bo mam same stringi albo bokserki i nawet zwykłych gaci nie miałam.... Więc czy cc czy sn będę miała te bawełniane. Siateczkowe jednorazowe mam ale za cholere z rozmiarem nie mogę trafić. Mam M i L i jedne są za ciasne, drugie za luźne....

Poszłam się kąpać... Wlazłam pod prysznic i.... zmiast się kąpać wyszorowałam brodzik, kabinę, odpływ, póżniej płytki pod prysznicem i stwierdziłam , że w całej łazience na scianach przydałoby się płytki wyszorować więc to zrobiłam :-D

McPearl trudne sprawy? Bardzo fajne, życiowe. Nie wiem o co Ci chodzi :-D :-D

McPearl, mój tata byłby w siódmym niebie, on UBÓSTWIA całą tą szmirę, "Trudne sprawy", "Dlaczego ja", "Sędzia Anna Maria Wesołowska", etc... Teraz miał 2 dni urlopu i od 8 rano do 15 CIĄGIEM tylko te programy :baffled:
A co gorsza - to niegłupi człowiek!!!
Więc nie wiem, czego szuka w takich programach :no:

Stokrotka trzymam kciuki za Ige, oby wszystko było dobrze.

Kuźwa u nas też właśnie lecą Trudne Sprawy czy coś w tym stylu...
Masakra!

Doggi na wyjscie tylko gatki a do szpitala siatkowe ;)

Mommy haha ja robie to samo zawsze, ide pod prysznic a konczy sie na szorowaniu mozaiki i reszty.

McPearl no nie mow ze nie życiowy serial ci sąsiadka zapodala :D teraz jeszcze ten o szkole jest na tvn - dno totalne

Stokrotka trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze. A mowili cos dlaczego powtarzać musza?

Boszeee nienawidzę tych durnych programów! Pranie mózgu. .
Stokrotka && za malutką :-)
Ja w szpitalu używałam siatkowych a w domu już normalnych gatek ;-)
Jenn będzie dobrze!

reklama
Do góry