reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Lay Zazdroszczę snu... Powodzenia na wizycie :-)
Ja dzisiaj nocke przespałam i co najważniejsze normalnie usnęłam... Może już mi przechodzi, bo już w nocy mnie tak nie dusiło.... NIgdzie dziaiaj nie wychodzę , muszę się do końca wykurować już bez jaj a pogoda tragiczna u mnie, pizdzi i zimno.
Doggi wkładasz dowcipnie wiesiołek?
Jenn o kurcze :-( Biedactwo :-(
Sprite moja ma rozwarcie (tzn, miała) na 0.5cm Szał normalnie!
Mój miał ostatnio 136 tętno.
Ja dzisiaj nocke przespałam i co najważniejsze normalnie usnęłam... Może już mi przechodzi, bo już w nocy mnie tak nie dusiło.... NIgdzie dziaiaj nie wychodzę , muszę się do końca wykurować już bez jaj a pogoda tragiczna u mnie, pizdzi i zimno.
Doggi wkładasz dowcipnie wiesiołek?
Jenn o kurcze :-( Biedactwo :-(
Sprite moja ma rozwarcie (tzn, miała) na 0.5cm Szał normalnie!
Mój miał ostatnio 136 tętno.
Mommy odstawiłam wiesiołek jak mi powiedzieli ze ułożenie miednicowe alevtwraz sobie myślę że głupie to było bo z tym moim nic nie wiadomo. Ja brałam 3x2 wiesiołku i na noc 2 kapsułki dowcipnie
Straszne skurcze po tym miałam
Straszne skurcze po tym miałam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jenn, zdrówka dla Piotrusia :-(
Sprite, mnie też jest ciągle gorąco, jak gdzieś wychodzę, to w samej lekkiej koszuli, a i tak spocę się jak świnia... I kurtkę mam przejściówkę, zimowej nie mam wcale
aelcta, normalnie brak słów na tych kut.asiarzy w szpitalu!!!
Sprite, mnie też jest ciągle gorąco, jak gdzieś wychodzę, to w samej lekkiej koszuli, a i tak spocę się jak świnia... I kurtkę mam przejściówkę, zimowej nie mam wcale
aelcta, normalnie brak słów na tych kut.asiarzy w szpitalu!!!
femme fatal
Mama Ninki :)
Femme! Makaron ze szpinakiem, serkiem mascarpone i krewetkami :-) to jest chyba dobry pomysł na danie :-)
No właśnie myślisz że będzie pasować ?
MommyTigger
Doggi u mnie dalej cisza, tak myślę nad wiesiołkiem dowcipnie na noc.... Tyle , że my jeden dzień seks, jeden dzień masaż z olejkiem. Żeby tam za dużo wszytskiego nie pływało , że tak napiszę
Ja dzisiaj na obiad makaron z sosem pomidorowym, kurczakiem, suszonymi pomidorami i cukinią. Może jeszcze odrobinę szpinaku sobie wrzucę. Od wczoraj za mną to chodzi a wczoraj prawie nic nie zjadłam :-(
Ja dzisiaj na obiad makaron z sosem pomidorowym, kurczakiem, suszonymi pomidorami i cukinią. Może jeszcze odrobinę szpinaku sobie wrzucę. Od wczoraj za mną to chodzi a wczoraj prawie nic nie zjadłam :-(
No właśnie myślisz że będzie pasować ?
Jasne, że bedzie!
reklama
jenn200818
Laktacja chyba się powoli rozkręci, natomiast ja pewnie jutro pójdę do domu. A do małego będę jeździć..
Póki co zmęczenie wychodzi bo chyba poziom adrenaliny spadł..
Na sali porodowej jak jeszcze akcja była na początku to mój A sobie żartował, że przecież jeszcze seks miał być przed porodem a tu Piotruś taki numer zrobił
Póki co zmęczenie wychodzi bo chyba poziom adrenaliny spadł..
Na sali porodowej jak jeszcze akcja była na początku to mój A sobie żartował, że przecież jeszcze seks miał być przed porodem a tu Piotruś taki numer zrobił