reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Lay :D :D Zazdroszczę snu... Powodzenia na wizycie :-)

Ja dzisiaj nocke przespałam i co najważniejsze normalnie usnęłam... Może już mi przechodzi, bo już w nocy mnie tak nie dusiło.... NIgdzie dziaiaj nie wychodzę , muszę się do końca wykurować już bez jaj a pogoda tragiczna u mnie, pizdzi i zimno.

Doggi wkładasz dowcipnie wiesiołek?

Jenn o kurcze :-( Biedactwo :-(

Sprite moja ma rozwarcie (tzn, miała) na 0.5cm :-D Szał normalnie!

Mój miał ostatnio 136 tętno.

Mommy odstawiłam wiesiołek jak mi powiedzieli ze ułożenie miednicowe alevtwraz sobie myślę że głupie to było bo z tym moim nic nie wiadomo. Ja brałam 3x2 wiesiołku i na noc 2 kapsułki dowcipnie
Straszne skurcze po tym miałam

jenn, zdrówka dla Piotrusia :-(

Sprite, mnie też jest ciągle gorąco, jak gdzieś wychodzę, to w samej lekkiej koszuli, a i tak spocę się jak świnia... I kurtkę mam przejściówkę, zimowej nie mam wcale :-p

aelcta, normalnie brak słów na tych kut.asiarzy w szpitalu!!! :wściekła/y:

Alecta na ostatnim ktg mój miał 120 a przy ruchach 140 i lekarz powiedział, że książkowe :)

Sylwi ja po cc miałam przez rok 37, 37,5 temeraturę ciała

Doggi u mnie dalej cisza, tak myślę nad wiesiołkiem dowcipnie na noc.... Tyle , że my jeden dzień seks, jeden dzień masaż z olejkiem. Żeby tam za dużo wszytskiego nie pływało , że tak napiszę :-D

Ja dzisiaj na obiad makaron z sosem pomidorowym, kurczakiem, suszonymi pomidorami i cukinią. Może jeszcze odrobinę szpinaku sobie wrzucę. Od wczoraj za mną to chodzi a wczoraj prawie nic nie zjadłam :-(

reklama
Laktacja chyba się powoli rozkręci, natomiast ja pewnie jutro pójdę do domu. A do małego będę jeździć..
Póki co zmęczenie wychodzi bo chyba poziom adrenaliny spadł..

Na sali porodowej jak jeszcze akcja była na początku to mój A sobie żartował, że przecież jeszcze seks miał być przed porodem a tu Piotruś taki numer zrobił ;)

Do góry