reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moj stary 39 stopni gorączki. Drugi raz chory w przeciągu 2 tyg. Musiałam jechać z nim do przychodni zeby zrobili mu zastrzyk z pyralginy, bo przecież doustnie tabsow brać nie moze. Jestem taka wściekła. Z bezsilności aż sie poryczałam!
Teraz kiedy to on powinien o mnie dbać, ja muszę koło niego latać :(

reklama
Alecta, nic mi kochana nie mów. Nie dość ze moj choruje na colitisa, to każde jego przeziębienie jest dla mnie udręka bo on niczym w zasadzie sie leczyć nie moze. Herbatka z sokiem malinowym, vick do smarowania klaty i tyle. A czymś takim nie wyleczy 39 stopniowej gorączki!
Ja jeszcze taka zła po wizycie. Tzn zła tylko na to ze nic sie nie dzieje. Ciesze sie ze z malutka wszystko dobrze. Ale ja naprawdę chce juz urodzić! Dość mam tycia i puchniecia!

Mieszkanie lśni czystością, już nie wiem co mam sprzątać
.

Zapraszam do mnie :-D

Ratujcie! Sąsiadka włączyła telewizor i ustawiła na Trudne sprawy...no błagam. Ale może jutro do domu.

Ojojoj współczuje i 3mam kciuki żeby Cię wypuścili i więcej nie maltretowali :-D

Poszłam się kąpać... Wlazłam pod prysznic i.... zmiast się kąpać wyszorowałam brodzik, kabinę, odpływ, póżniej płytki pod prysznicem i stwierdziłam , że w całej łazience na scianach przydałoby się płytki wyszorować więc to zrobiłam :-D

Haha dobra jesteś :-D żebym ja takie zapędy miała :-p

Czuje się zmolestowana po słuchaniu tego odcinka, bo zatkać uszu sobie nie mogłam...

Buhahahahah :-D :-D

Dziewczyny siedze i wyje, Iga dostala do powtorzenia badania przesiewowe boje sie:-(

Kciuki za Igę będzie dobrze !

Moj stary 39 stopni gorączki. Drugi raz chory w przeciągu 2 tyg. Musiałam jechać z nim do przychodni zeby zrobili mu zastrzyk z pyralginy, bo przecież doustnie tabsow brać nie moze. Jestem taka wściekła. Z bezsilności aż sie poryczałam!
Teraz kiedy to on powinien o mnie dbać, ja muszę koło niego latać :(

Eh chory facet to tragedia :dry: szczególnie w takim momencie ... oby szybko przeszło !

Ja byłam u mamy na kawce i młoda tam została więc mam w planach lenistwo :-) :cool2: nie mogę się zdecydować film, net czy spać :-D to są dopiero trudne sprawy :-D

ALECTA - jak Ci tam dorwałaś coś do jedzenia ? :-D na sali masz jakieś ciekawe przypadki ? :-p

LayDeeK juz niedługo wszystkie Sue uwolnimy. Ja dziś też mam ciężki humor, hormony, stres itp jeszcze utrudniają sprawę. Dziś bije rekordy płaczu co pół godziny ryk... T juz nie ogarnia, boi siw odezwać żebym nie zaczęła płakać :p

Sylwi bardziej od tych gatek chciałabym mieć brzuch zaraz po porodzie jak ta pani ze zdjęcia ;)

O matko jsk tam wieje! !! U was też?
Ja miałam iść z młodym na ważenie, ale odpuszczam bi nas jeszcze zdmuchnie. .
Już niedługo wszystkie będziecie cieszyć się bobaskami, kwestia dni..
Doggi ja też tak miałam. .ryczalam o byle co, czasem nie wiedziałam o co i tak potrafiłam caly dzień. .na wieczór miałam tylko mega napuchniete oczy i wygladalam jak Zombie

Mój z 4 razy był chory od początku ciąży.... Teraz na koniec ja chora jestem. Dzisiaj smarkam, chyrchlam i wkurza mnie pies, bo nic nie robi tylko łazi z koszyka do koszyka i śpi a powinna mnie zabawiać!

Dopiero obiad robię :dry:

Gosiane a weź ja zawsze coś wymyślę :-D

Femme u mnie już też nie ma co sprzątać, jedyne co bym już choinke wypierdzieliła ale nieeee bo do kolędy ma stać :dry:

To przyjdźcie do mnie posprzątać :-)
Choinkę złożyłam, bo pozniej by nie było komu.
Ja z choroba w miarę sie trzymam. Oby mnie tylko dziad nie zaraził!
Ugotowałam rosołek i zrobiłam pyszny, słodki kompocik z malin. Akurat miałam zamrożone dwie paczki :-)
Na kolacje zrobię sobie sałatkę z roszponki, pomidorka i fety :-)

reklama
Ja tez chatę mam posprzatana na błysk i parter, i pierwsze piętro i poddasze też. Szał tak posprzatane dawno nie miałam

Matko takie wietrzysko ze aż strach. W kominku tak dudni ze aż pies się chowa po kątach

Do góry