reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b ja nam perfidnie na środku pachy, ponoć węzeł chłonny.

A Ola jutro jedzie z babcia do Bedrichova na narty. Ola zaczyna edukację narciarską :) bedrichov jest 40min drogi od zgc a tam temp na minusie plus 30cm śniegu a o tak następują jeszcze a tam idealne miejsce do nauki :) jestem ciekawa

Alecta, pytanie :-)
Canon EOS 1200D
Opinia znawcy jaka? :-)

LayDeek jak dla typowo amatorskich zdjęć spoko.
Ja obecnie mam 1100d i daje rade, a ta o której piszesz jest nowsza :-)

Znajomi właśnie poszliśmy, dzieciaki poszalały, a mnie wzięło na.rozkładanie łóżeczka.
Tylko poczekam z tym aż dzieciaki pójdą się kąpać, bo będą chciały mi "pomagać" :p

LayDeek wiesz jak dobrze ustawisz aparat to i w sesje możesz się pobawić.
Skoro mój daje rade to ten tym bardziej ;-)

Alecta! Ja i sesje :) Totalny laik ze mnie jeśli chodzi o fotografie. Tu chodzi tylko o to, by mojej modelce robić zdjęcia od pierwszych chwil.

Mommy, ja tez ostatnio duzo śpię. Moze nie w ciagu dnia, ale wstaje 10-11.

W góry mam godzinę drogi, a w zeszłym roku na nartach byłam raz. W tym sobie mogę zapomnieć :) ale nie żałuje ani trochę :-)

reklama
Lay może to taki śpiący tydzień ;-) Właśnie grożę Tygrysowi, że jak dalej będzie tak tylko po prawej stronie siedział to prześpię całą ciążę do końca bo mi ciężko z nim tak po jednej stronie ;-)

Ja dostalam cybershota sony i nim walę sesje :-D Nie dla mnie większa technika w tym wypadku ;-)

Do góry