reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b ja nam perfidnie na środku pachy, ponoć węzeł chłonny.

A Ola jutro jedzie z babcia do Bedrichova na narty. Ola zaczyna edukację narciarską :) bedrichov jest 40min drogi od zgc a tam temp na minusie plus 30cm śniegu a o tak następują jeszcze a tam idealne miejsce do nauki :) jestem ciekawa

Alecta, pytanie :-)
Canon EOS 1200D
Opinia znawcy jaka? :-)

LayDeek jak dla typowo amatorskich zdjęć spoko.
Ja obecnie mam 1100d i daje rade, a ta o której piszesz jest nowsza :-)

Znajomi właśnie poszliśmy, dzieciaki poszalały, a mnie wzięło na.rozkładanie łóżeczka.
Tylko poczekam z tym aż dzieciaki pójdą się kąpać, bo będą chciały mi "pomagać" :p

LayDeek wiesz jak dobrze ustawisz aparat to i w sesje możesz się pobawić.
Skoro mój daje rade to ten tym bardziej ;-)

Alecta! Ja i sesje :) Totalny laik ze mnie jeśli chodzi o fotografie. Tu chodzi tylko o to, by mojej modelce robić zdjęcia od pierwszych chwil.

Mommy, ja tez ostatnio duzo śpię. Moze nie w ciagu dnia, ale wstaje 10-11.

W góry mam godzinę drogi, a w zeszłym roku na nartach byłam raz. W tym sobie mogę zapomnieć :) ale nie żałuje ani trochę :-)

reklama
Lay może to taki śpiący tydzień ;-) Właśnie grożę Tygrysowi, że jak dalej będzie tak tylko po prawej stronie siedział to prześpię całą ciążę do końca bo mi ciężko z nim tak po jednej stronie ;-)

Ja dostalam cybershota sony i nim walę sesje :-D Nie dla mnie większa technika w tym wypadku ;-)

Do góry