reklama
Jezyk dziś był kryzys z netem, coś Orange miał awarie i od rana bez neta i w tel tez się skończył i juz mnie szlag trafiał ale głowa tak boli ze właśnie juz nie wytrzymałam i wzięłam apap bo już 3ci dzuen to za dużo
Gdybym zaczęła rodzic, to prawdopodobnie wiedxialybyscie pierwsze jeszcze przed T
Gdybym zaczęła rodzic, to prawdopodobnie wiedxialybyscie pierwsze jeszcze przed T
Ostatnia edycja:
MommyTigger
Fanka BB :)
Doggi też mnie głowa boli dzisiaj.
Też w sumie już bym chciała małego przy sobie mieć, gorzej z chęcią porodu
Idę kobiety pakowac obie torby do końca :-)
Też w sumie już bym chciała małego przy sobie mieć, gorzej z chęcią porodu
Idę kobiety pakowac obie torby do końca :-)
Agulqa jak też słyszałam, żeby rumiankiem nie przemywac bo tak jak dziewczyny piszą lubi uczulac. Mleczko mamine najlepsze na wszystko, działa trochę jak antybiotyk. Ja z wycieczki do sklepu też bym raczej zrezygnowała.
My jutro idziemy na kontrolę wagi i mam nadzieję, że już będą wyniki morfo i bilirubiny.
Agulqa ja ostatnio zadzwonilam i kazali przyjechać mimo że jeszcze nie dostali karty ze szpitala. Masz książeczkę i kartę wypisowa ze szpitala na pewno a to im powinno wystarczyć.
My jutro idziemy na kontrolę wagi i mam nadzieję, że już będą wyniki morfo i bilirubiny.
Agulqa ja ostatnio zadzwonilam i kazali przyjechać mimo że jeszcze nie dostali karty ze szpitala. Masz książeczkę i kartę wypisowa ze szpitala na pewno a to im powinno wystarczyć.
Agulqa_b rumianek zawiera jakies garbniki które podrazniaja dodatkowo, dlatego juz go się do oczu nie używa. Lepsza zwykla woda przegotowana albo sól fizjol.
Co do wyprawy to ja bym takiego maluszka jeszcze ze soba nie brala, szczególnie ze teraz szaleją chorobska różne.
Bada ale fajowoooo, zazdroszczę troszkę ze juz jutro będziesz po wszystkim.
Doggi wez gina tam wyblagaj bo sie na serio wykonczysz nam.
Co do wyprawy to ja bym takiego maluszka jeszcze ze soba nie brala, szczególnie ze teraz szaleją chorobska różne.
Bada ale fajowoooo, zazdroszczę troszkę ze juz jutro będziesz po wszystkim.
Doggi wez gina tam wyblagaj bo sie na serio wykonczysz nam.
Agulqa,ja bym najpierw domowymi sposobami próbowała to oczko,np.sól fizjologiczną.pamietaj o przemywaniu w odpowiednim kierunku.pójdziesz do przychodni i jeszcze coś tam złapie.basen był super,chyba codziennie teraz zaczne chodzić.
bada m.
Fanka BB :)
Doggi to super wieści Ci jutro życzę ;-)
Dzięki dziewczyny ,jakoś sobie nie mogę wyobrazić że to naprawdę już
O 19 przyszła na zmianę koleżanka położna wyściskała mnie i miło mi się zrobiło ,dała mi na rano seksi koszulę z rozpierdakiem do pępka i obchód będzie po 8 więc nie wiem o której dokładnie cc gin powiedział ,że zależy od anestezjologa
Napiszę Wam,kiedy będę po,ale fotkę wyślę Doggi i ona doda tylko dopiero jak pozwolą mi wstać,czyli popołudniu no chyba że P zrobi szybciej
Dzięki dziewczyny ,jakoś sobie nie mogę wyobrazić że to naprawdę już
O 19 przyszła na zmianę koleżanka położna wyściskała mnie i miło mi się zrobiło ,dała mi na rano seksi koszulę z rozpierdakiem do pępka i obchód będzie po 8 więc nie wiem o której dokładnie cc gin powiedział ,że zależy od anestezjologa
Napiszę Wam,kiedy będę po,ale fotkę wyślę Doggi i ona doda tylko dopiero jak pozwolą mi wstać,czyli popołudniu no chyba że P zrobi szybciej
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, powiem tak, ja Młodej długo długo nie ciągałam ze sobą po sklepach, zawsze zostawała z mężem albo moimi rodzicami.
A co do przychodni, to macie stronę zdrową i chorą?
U nas jest taki podział i ja zawsze chodziłam na stronę zdrową, żeby Młodej nie narażać, osobne wejście jest
Doggi, ja już dawno pisałam, że z takimi skurczami, jak mam teraz, to 4 lata temu na porodówkę jechałam Pokaż tą pandę
A co do przychodni, to macie stronę zdrową i chorą?
U nas jest taki podział i ja zawsze chodziłam na stronę zdrową, żeby Młodej nie narażać, osobne wejście jest
Doggi, ja już dawno pisałam, że z takimi skurczami, jak mam teraz, to 4 lata temu na porodówkę jechałam Pokaż tą pandę