reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam was w 2015roku! :-D

Małż poszedł sobie po 1, ja przed 3 usnęłam ;-) Względny spokój był, więc spoko. O 9 się obudziliśmy i z psem na spacer, śniadanko i dalej w wyrku gnijemy ;-)

Bada kciuki, pomyślnego rozwiązania!!!

Doggi dziewczyno kuruj się tam, ja się boję właśnie , że coś mnie złapie... Taka fajna pogoda była , lekki mrozik itp a teraz znów +5 i roztopy, plucha, różnica temp 10 stopni i weź człowieku nic nie złap jak zarazków nawet nie przymrozi :dry:

Alecta &&& :-)

Nulini najlepiej żeby zarobić a się nie narobic....

Mi tam spoko w ciąży, nawet kumpeli wczoraj pisałam że i rok mogę tak chodzić tyle żeby rozstępów nie było :-( Załamana jestem nimi, po porodzie będę miałą masakrę brzuch.... Ale tak to jest jak ma się tendencje do nich....

reklama
Bada trzymam kciuki
Wszystko bedzoe dobrze, zobaczysz :-) i czekam na wiesci
Jeeedjku jak zazdroszcze Waszy pociechom ze pojda rok pozniej do szkoly niz moj R :-(

Alecta jesli caly rok bedzie taki jak wejscie w niego czyt, godz 00 to mlody caly rok bedzie na cycu wisial :p
Czekam ma wiesci od gina

Sylwi & za powrpt do domku ale teraz sama wiem ze lepiej czasem chwile dluzem zostac

Nulini u mnie tez dzien jak co dzien
O 23 juz bylam w lozku i czekalam az Robsom zawola kolacji :p

Laydeek nie ma co panikowac
Lepiej myskec pozytywnie, albo w ogole o tym nie myslec :p

Ja od 23.12 na dworze bylam wsiadajac do samochodu pod szpitalem i wysiadajac pod domem :-D
Ktos joze pobic moj rekord?:-D

Witam w nowym roku :-)
Nooo i dla mnie bedzie jeden z najlepszych :-)

Hey, my wraz z młodym posiedzieliśmy u sąsiadów do 4 rano i chłopaki jeszcze śpią :))

Bada będę jutro trzymać kciuki :) Powiedz, Tobie kazali przyjść na konkretną godzinę? Bo mi tylko datę podała i tyle.

Doggi zdrówka...

sprite, my z Młodą nie lubimy Kung Fu Pandy, zawsze każe przełączać tą bajkę, bo jest głupia :-D

Mommy
, ja bym mogła chodzić w ciąży, ale tak do 7 miesiąca, później już nie... Zaczęły się duszności, zgaga, spowolnienie, bleeee...

agulqa
, ja też tak miałam po porodzie, tydzień W OGÓLE z domu nie wychodziłam, w końcu mama wykopała mnie na rundkę wokół domu, żebym chociaż powietrzem odetchnęła :-p

Też nienawidzę takiej pogody, jak dziś, zdecydowanie wolę -10 i słonko, niż +5 i taką ch.ujowiznę :wściekła/y:

U nas właśnie też jest ładnie i słonko próbuje się przebić.
Mąż odsypia nocke a my jak zwykle się byczymy, dopóki jeszcze możemy :p

reklama
Witam w 2015 :)

Też przeziębiona :/ Kaszle coraz gorzej, katar mam i boli gardło, ale przynajmniej nie ma tempki ... więc nie jest źle :-D

Bada będzie fajnie jak w kombajnie :-D:-D już niedługo będziesz tulać Gniewka, chociaż wiem że stres pewnie masz duży, szybko zleci czas i czekamy na foto jutro :-D:-)

Do góry