reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam w nowym roku :-)
U nas imprezka do 3 była tak się nasmialam że dzisiaj gardło odmawia posłuszeństwa :-D

Nina jeszcze śpi... Na szczęście wczoraj dobrze się czuła tylko przed snem znowu jej krew
Zaczęła lecieć :-/

DOGGI fuck :-/ ty to masz pecha 3mam kciuki zeby szybko przeszło...

BADA & & & !

ALECTA & za wizytę :-)

Agulqa moja Nina też poszła rok wcześniej do szkoły jest z listopada więc nie duża różnica i nie ma tragedii więc spokojnie ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny :happy2:
tak ​Aza mam się wstawić między 12 a 13 dzisiaj i na czczo- tak mam napisane ,sam zastępca ordynatora zarządził :-p

alecta wiesz już coś ?

Witajcie w Nowym Roku!
My poszlismy SPAC zaraz po polnocy, strasznie mnie zmoglo.

Doggi, wspolczuje chorobska. Mnue tez cos od wczoraj w gardle drapie, mam nadzieje, ze UdA sie stlumic dziada w zarodku, bo nie chce rodzic chora :( jak calkuem niedawno mialam grype to nie mialam sily sie ruszac z bolu, tak to ja nie chce!

Bada powodzenia!

u mnie też szklanka na chodnikach.

i ja naprawdę dziś mam zły psychicznie dzień. teraz już serio chcę tylko wiosnę. wychodzić z domu. chociażby się umordować z dwójką dzieci, ale wyjść i nie gnić już w tych 4 ścianach w tym ociężałym ciele. czemu ta data 01.01. tak na mnie działa :-D:-D

Nulini, ale ja mam chłopca i jemu podoba się "ciach, ciach" i inne boksowanie... musiałabys go widzieć. chyba go na jakieś karate zapisze lub coś :-D

Witam dziewczyny w nowym roku! Ja pół nocy meczylam się ze skurczami, teraz latam co 5min na kibelke. A o 15 musze jechać po mamę na lotnisko.

Bada trzymam kciukasy za Was!!!!! I czekam na info:)

Doggi dużo Zdroweczka Ci życzę, choroba żadna przyjemność tym bardziej teraz, biedna.....

Ja mogę chodzić w ciazy ale tylko II trymestr, pierwszy masakra, trzeci w drodze wyjątku może być.

Femme zdrowka dla Niny.

jezyk dzisiaj pierwsze werandowanie.
tylko wlasnie nie mam gondoli jeszcze'
ubrac go jak na spacer, wlozyc do lozeczka i niech tak spi przy otwartym oknie?
teraz mamy +2

mommy nie mam wozka wiec musze zaczac od werandowania ;p

nulini ja planuje dzisiaj zostawic ł z malym i isc chociaz na 10min na spacer ;)

femme powiem Ci ze moj brat z wrzesnia i widac roznice miedzy nim a dzieciakami z poczatku roku
jednak chlopcy troche inaczej 'dojrzewaja' a robert pojdzie tak na prawde w wieku 4lat do zerowki.
juz mi go zal takiego maluszka! Ł mowil ze bedzie go w domku uczyc ;p
byle nie matmy bo moze dziecko na tym stracic :p

reklama
byle nie matmy bo moze dziecko na tym stracic :p

Hahahahaha
No Nina do 1 klasy poszła jako 5 latka :p ale racja dziewczynki jakieś bardziej ogarniete się wydają :-D ale nie zawsze może z Roberta kawał chłopa będzie :p :-D teraz się tym nie ma co przejmowac taki mamy zryty kraj że wszystko może jeszcze się 5 razy zmienić :-D

Kurde czuje się jakbym kaca miała... Bez sensu :p

Do góry