reklama
Jezyk no ze mnie dziś tez leci strasznie w sumie od wczoraj, ja zastanawiałam się czy przypadkiem to nie problem nietrzymania moczu ale konsystencja nie ta bo mocz jednak woda a tu taka ciut gęsciejsza woda, ale to z ta krwią to był biały śluz z takimi porządnymi nitkami krwi
Ja pierdziele i ten ucisk na du.pe :/
Co 10min i trzymają 40sec JADĘ NA KEBAB w razie w
Ja pierdziele i ten ucisk na du.pe :/
Co 10min i trzymają 40sec JADĘ NA KEBAB w razie w
Ostatnia edycja:
jenn200818
Fanka BB :)
Doggi najpierw kebab a w drodze powrotnej szybka porodówka i wsio z głowy
Przechodziłam koło kebaba i tez mi sie chciało. Uratował mnie tylko fakt braku gotówki przy sobie.
Doggi, znajoma znajomej poszła na hamburgera. Zjadła i wyładowała na porodówce. Jeśli chcesz, to życzę ci tego samego po kebabie
Doggi, znajoma znajomej poszła na hamburgera. Zjadła i wyładowała na porodówce. Jeśli chcesz, to życzę ci tego samego po kebabie
Z tymi porodami to nigdy nie wiadomo kiedy i jak :-)
Ja dziś rozchodziłam bolące pachwiny na spacerze z dzieciakami.
Dziś zaszalałam i w lodówce mrozi się 5 porcji obiadowych na mój pobyt w szpitalu i połóg. Zrobiłam udka kurczaka oraz pierś z kurczaka w sosie jogurtowym.
Jutro muszę kupić wieprzowinę i coś z tego wykombinować. Może coś z indyka też.
Znacie może sprawdzony przepis na pulpety w jakimś sosie dobrym ale nie pomidorowym?
Ja dziś rozchodziłam bolące pachwiny na spacerze z dzieciakami.
Dziś zaszalałam i w lodówce mrozi się 5 porcji obiadowych na mój pobyt w szpitalu i połóg. Zrobiłam udka kurczaka oraz pierś z kurczaka w sosie jogurtowym.
Jutro muszę kupić wieprzowinę i coś z tego wykombinować. Może coś z indyka też.
Znacie może sprawdzony przepis na pulpety w jakimś sosie dobrym ale nie pomidorowym?
reklama
Karpanna, a nie chciałoby ci sie trochę wiecej porobić tych porcji i podesłać mi na Śląsk??? No co jak co, ale weny do gotowania i stania przy garach nie mam.
Mikołaj przyniósł nowe gary Tefala i nawet ich nie wyprobowalam!!!
Mikołaj przyniósł nowe gary Tefala i nawet ich nie wyprobowalam!!!