reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk no ze mnie dziś tez leci strasznie w sumie od wczoraj, ja zastanawiałam się czy przypadkiem to nie problem nietrzymania moczu ale konsystencja nie ta bo mocz jednak woda a tu taka ciut gęsciejsza woda, ale to z ta krwią to był biały śluz z takimi porządnymi nitkami krwi

Ja pierdziele i ten ucisk na du.pe :/

Co 10min i trzymają 40sec JADĘ NA KEBAB w razie w

Ostatnia edycja:
Doggi jedz kebaba i tylek do gory :D

Ze mnie tez leci ostatnio bardzo ... tez myslalam ze wody sie sacza, ale to chyba jednak sluz jakis :p kupie sobie pspierki lakmusowe w sptece i sprawdze ph wtedy bedzie pewnosc 100 % ;)

Przechodziłam koło kebaba i tez mi sie chciało. Uratował mnie tylko fakt braku gotówki przy sobie.
Doggi, znajoma znajomej poszła na hamburgera. Zjadła i wyładowała na porodówce. Jeśli chcesz, to życzę ci tego samego po kebabie :p

Z tymi porodami to nigdy nie wiadomo kiedy i jak :-)

Ja dziś rozchodziłam bolące pachwiny na spacerze z dzieciakami.

Dziś zaszalałam i w lodówce mrozi się 5 porcji obiadowych na mój pobyt w szpitalu i połóg. Zrobiłam udka kurczaka oraz pierś z kurczaka w sosie jogurtowym.

Jutro muszę kupić wieprzowinę i coś z tego wykombinować. Może coś z indyka też.

Znacie może sprawdzony przepis na pulpety w jakimś sosie dobrym ale nie pomidorowym?

reklama
Karpanna, a nie chciałoby ci sie trochę wiecej porobić tych porcji i podesłać mi na Śląsk??? No co jak co, ale weny do gotowania i stania przy garach nie mam.
Mikołaj przyniósł nowe gary Tefala i nawet ich nie wyprobowalam!!!

Do góry