reklama
LayDeek - bardzo chętnie,mam dziś takiego powera że usiedzieć nie mogę na tyłku choć brzuch mnie boli. Po tych tygodniach leżenia mam dość i latam jak głupia. Miałam gary tefala są super, ja miałam tylko 2 i już je zajeździłam. Teraz używam Zeptera no i zwyklaki też.
Mam wywar z kurczaka i chyba zaraz zrobię z niego krupnik a z 2 części kalafiorową i będzie na 2 dni.
Mam wywar z kurczaka i chyba zaraz zrobię z niego krupnik a z 2 części kalafiorową i będzie na 2 dni.
Jeżyk - ja robię bo nie wiem jak to będzie ze mną po porodzie to raz a dwa nie wiem ile czasu spędzę w szpitalu. Nie chcę nikogo obciążać kuchnią. A tak siup wyciągamy z zamrażarki i tyle. Pamiętam jak to obciążało mnie po urodzeniu drugiej córki. Dzieci muszą zjeść porządne obiady.
Jak dla mnie to dobry pomysł z tym mrozeniem.
Wyciagasz, rozmrazasz i jesz. Szczególnie dobre to dla chłopów jak moj, który ni cholery nie gotuje.
No ale jak pisałam wcześniej, trzeba mieć wene na pichcenie. Ja jej niestety nie mam :-(
Wyciagasz, rozmrazasz i jesz. Szczególnie dobre to dla chłopów jak moj, który ni cholery nie gotuje.
No ale jak pisałam wcześniej, trzeba mieć wene na pichcenie. Ja jej niestety nie mam :-(
Żelka
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 21 Październik 2010
- Postów
- 2 320
Jezyk brawo ... mam podobne podejscie.
Co wiecej, mój mąż ostatnio wyciągnął parowar i szuka przepisow na czas po porodzie ,co by mogl nam gotowac smaczne obiadki
No ale my od zawsze gotujemy na zmiane.
Karpanna co do pulpecikow yo w sosie smietanowo koperkowym sa pycha. Gotujesz poddmazone pulpeciki w wywarze warzywnym, zaprswiasz smietana ew. Zageszczasz mąką siemieniem,czego tam uzywasz i dajesz duuuuuuuuzo kopru. Tak wskrocie. Przyprawy wg. Uznania. Ja dodaje masla troche do wywaru ; P
Co wiecej, mój mąż ostatnio wyciągnął parowar i szuka przepisow na czas po porodzie ,co by mogl nam gotowac smaczne obiadki
No ale my od zawsze gotujemy na zmiane.
Karpanna co do pulpecikow yo w sosie smietanowo koperkowym sa pycha. Gotujesz poddmazone pulpeciki w wywarze warzywnym, zaprswiasz smietana ew. Zageszczasz mąką siemieniem,czego tam uzywasz i dajesz duuuuuuuuzo kopru. Tak wskrocie. Przyprawy wg. Uznania. Ja dodaje masla troche do wywaru ; P
reklama
Laydeek- bo ma Ciebie pod nosem i może zawołać. Chodzi mi o to że jakby nagle został sam bo właśnie gdzieś wyjechała lub jesteś w szpitalu to i by pierś nauczył się przyprawiac po trzech dniach głodówki lub jedzenia jajecznicy
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 279 tys
- Odpowiedzi
- 0
- Wyświetleń
- 331
- Odpowiedzi
- 4 tys
- Wyświetleń
- 295 tys
Podziel się: