reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Był u mnie lekarz i mnie trochę uspokoił, że jak dobrze pójdzie, to wcale tak długo nas nie przetrzymają. A syf podobno miałam straszny po poprzednim cc. Zrost na zroście, a do tego pęcherz gdzieś w to wszystko zaplątany. Aż mówi, że chyba się dowie kto mi taką krzywdę zrobił.
dagi27
Sylwia Mi jak zaczął odchodzić czop to była taka galaretka jak by białko z jajka z takimi niteczkami krwi jak by.
MommyTigger
Agulqa ja właśnie mam bephanten i linomag, purelanu nie kupowałam bo to wszystko to samo niby i mi bephanten doradziła babka w aptece i pupe można dziecka smarować tym też.
Dziewczyny nie zaczynajcie wszystkie na raz rodzić
Stokrotka kciuku &&
Nulini tak jak ja lubię się kochać tak w ciąży to dramat jakiś dla mnie no porażka na całej linii , wjechałaś mi na ambicje-kończę pakować swoją torbę dzisiaj A jutro odbieram małą z pralni i spakuję małego ;-)
Mnie od 3 dni strasznie kłuje w ci*ce i takie rozpieranie czuję. A skurcze w ciągu dnia-luz pełen. Wieczorem między 24-1 są najmocniejsze i takie jakbym obręcz miała założoną, kręgosłupa też sięgają ale to tyczy się tylko podbrzusza i krzyży. A brzuch twardnieje.
Filipia to masakre Ci porobili przy tamtym cc ale widać teraz na ok lekarza trafiłaś i będzie na bank wszystko dobrze :-) Zosieńka słodziutka :-)
Lecę laski poogarniać wszystko co by mieć na prawdę do końca roku i na przyszły wszytsko na cacy
Aha Agulqa a gdzie wy do przychodni się zapisaliście tzn. Robsona? ;-)
Dziewczyny nie zaczynajcie wszystkie na raz rodzić
Stokrotka kciuku &&
Nulini tak jak ja lubię się kochać tak w ciąży to dramat jakiś dla mnie no porażka na całej linii , wjechałaś mi na ambicje-kończę pakować swoją torbę dzisiaj A jutro odbieram małą z pralni i spakuję małego ;-)
Mnie od 3 dni strasznie kłuje w ci*ce i takie rozpieranie czuję. A skurcze w ciągu dnia-luz pełen. Wieczorem między 24-1 są najmocniejsze i takie jakbym obręcz miała założoną, kręgosłupa też sięgają ale to tyczy się tylko podbrzusza i krzyży. A brzuch twardnieje.
Filipia to masakre Ci porobili przy tamtym cc ale widać teraz na ok lekarza trafiłaś i będzie na bank wszystko dobrze :-) Zosieńka słodziutka :-)
Lecę laski poogarniać wszystko co by mieć na prawdę do końca roku i na przyszły wszytsko na cacy
Aha Agulqa a gdzie wy do przychodni się zapisaliście tzn. Robsona? ;-)
Filipiamama to dobrze ze cie uspokoił!
Sylwi u mnie raczej bezbarwny, w sensie przezroczysta galaretka i z ola i teraz tylko mi się odrywa na raty tym razem tylko raz był z nitkami krwi z Olą chyba bez krwi było już nie pamiętam
Sylwi u mnie raczej bezbarwny, w sensie przezroczysta galaretka i z ola i teraz tylko mi się odrywa na raty tym razem tylko raz był z nitkami krwi z Olą chyba bez krwi było już nie pamiętam
Filipiamama
Sylwi u mnie czop, to taki pomarańczowy glut. Część wylazła sama, a reszta została lekarzowi na paluchach wczoraj przy badaniu.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Filipia, ale cudeńko! A przetaczaniem się nie martw, jesteś pod opieką, chociaż wiadomo, szkoda, że nie będzie hop siup :-(
alecta, ja przez to dźganie w pipce z kanapy się nie ruszam, dopiero w piątek poodkurzam... No i torbę w napadzie paniki spakowałam na tip top...
Mommy, mnie na ambicję wszystkie tu wjeżdżały zakupami, a ja na ostatnią chwilę Ale zmieściłam wszystko w jedną walizkę!
No i my możemy razem rodzić, w końcu na ten sam dzień mamy termin
Sylwi, wpisz sobie w google grafikę ;-)
alecta, ja przez to dźganie w pipce z kanapy się nie ruszam, dopiero w piątek poodkurzam... No i torbę w napadzie paniki spakowałam na tip top...
Mommy, mnie na ambicję wszystkie tu wjeżdżały zakupami, a ja na ostatnią chwilę Ale zmieściłam wszystko w jedną walizkę!
No i my możemy razem rodzić, w końcu na ten sam dzień mamy termin
Sylwi, wpisz sobie w google grafikę ;-)