reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Był u mnie lekarz i mnie trochę uspokoił, że jak dobrze pójdzie, to wcale tak długo nas nie przetrzymają. A syf podobno miałam straszny po poprzednim cc. Zrost na zroście, a do tego pęcherz gdzieś w to wszystko zaplątany. Aż mówi, że chyba się dowie kto mi taką krzywdę zrobił.

Agulqa ja właśnie mam bephanten i linomag, purelanu nie kupowałam bo to wszystko to samo niby i mi bephanten doradziła babka w aptece i pupe można dziecka smarować tym też.

Dziewczyny nie zaczynajcie wszystkie na raz rodzić :o

Stokrotka kciuku &&

Nulini tak jak ja lubię się kochać tak w ciąży to dramat jakiś dla mnie no porażka na całej linii , wjechałaś mi na ambicje-kończę pakować swoją torbę dzisiaj :-D A jutro odbieram małą z pralni i spakuję małego ;-)

Mnie od 3 dni strasznie kłuje w ci*ce i takie rozpieranie czuję. A skurcze w ciągu dnia-luz pełen. Wieczorem między 24-1 są najmocniejsze i takie jakbym obręcz miała założoną, kręgosłupa też sięgają ale to tyczy się tylko podbrzusza i krzyży. A brzuch twardnieje.

Filipia to masakre Ci porobili przy tamtym cc :wściekła/y: ale widać teraz na ok lekarza trafiłaś i będzie na bank wszystko dobrze :-) Zosieńka słodziutka :-)

Lecę laski poogarniać wszystko co by mieć na prawdę do końca roku i na przyszły wszytsko na cacy :-D

Aha Agulqa a gdzie wy do przychodni się zapisaliście tzn. Robsona? ;-)

Filipiamama to dobrze ze cie uspokoił!

Sylwi u mnie raczej bezbarwny, w sensie przezroczysta galaretka i z ola i teraz tylko mi się odrywa na raty tym razem tylko raz był z nitkami krwi z Olą chyba bez krwi było już nie pamiętam

Sylwi- czop wygląda różnie. Jak białko kurze, geste, może być biały, przezroczysty, podbarwiony krwią, brunatny. Może wyleciec cały od razu albo w kawałkach. Różnie.

Jezyk gin mówił ze bywa i tak ze czop rozwodniony i wygląda jakby więcej śluzu było takiego normalnego i często kobiety niewiedza ze czop odszedł bo myślą że to tylko śluz

reklama
Filipia, ale cudeńko! A przetaczaniem się nie martw, jesteś pod opieką, chociaż wiadomo, szkoda, że nie będzie hop siup :-(

alecta
, ja przez to dźganie w pipce z kanapy się nie ruszam, dopiero w piątek poodkurzam... No i torbę w napadzie paniki spakowałam na tip top...

Mommy, mnie na ambicję wszystkie tu wjeżdżały zakupami, a ja na ostatnią chwilę :-D Ale zmieściłam wszystko w jedną walizkę! :szok:
No i my możemy razem rodzić, w końcu na ten sam dzień mamy termin :-D

Sylwi, wpisz sobie w google grafikę ;-)

Do góry