reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Alecta widocznie synek obsikał Cię z radości, że już Cię mógł zobaczyć :-)
Sylwi pod ciepłą wodę skocz, powinna pomóc.. Oby fałszywy alarm, no chyba, że chcesz rodzić.. ;-)
Stokrotka trzymam kciuki! :-)
Agulqa widać, że Robson lubi swój domek skoro tak ładnie śpi, oby tak dalej ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, chyba pierwszy dzień sam na sam wywołuje lekki stres a przynajmniej ja bym się bała :-)
Dzisiaj o dziwo pobudka konkretna była o 8 Więc chyba musiałam nadrobić za wczorajszą beznadziejną noc. Cały brzuch mnie boli a najbardziej lewa strona na górze, pewnie to przez to, że mały się wciska.
U mnie mgła za oknem a miałam plan jechać do ikei.. hm planuję taką lampkę ledową kupić żeby nie musieć palić chamskiego światła w nocy przy przewijaniu i karmieniu. Nie wiem czy tam dostanę, ale chyba powinni mieć co?
Sylwi pod ciepłą wodę skocz, powinna pomóc.. Oby fałszywy alarm, no chyba, że chcesz rodzić.. ;-)
Stokrotka trzymam kciuki! :-)
Agulqa widać, że Robson lubi swój domek skoro tak ładnie śpi, oby tak dalej ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, chyba pierwszy dzień sam na sam wywołuje lekki stres a przynajmniej ja bym się bała :-)
Dzisiaj o dziwo pobudka konkretna była o 8 Więc chyba musiałam nadrobić za wczorajszą beznadziejną noc. Cały brzuch mnie boli a najbardziej lewa strona na górze, pewnie to przez to, że mały się wciska.
U mnie mgła za oknem a miałam plan jechać do ikei.. hm planuję taką lampkę ledową kupić żeby nie musieć palić chamskiego światła w nocy przy przewijaniu i karmieniu. Nie wiem czy tam dostanę, ale chyba powinni mieć co?
jenn200818
Suseł takie żeby nie trzeba było ich podłączać do prądu?
A my niedawno zaliczylismy pobudke.
Aż w szoku jestem, bo zapomniałam jak to jest tak długo spać
Stokrotka trzymam mocno kciuki.
Agulqa, bo Robcio wie, że w domku najlepiej :-)
Femme no dosłownie posikał się ze szczęścia
LayDeek jak tam u Ciebie?
Sylwi rozwinęło się coś czy cisza?
Aż w szoku jestem, bo zapomniałam jak to jest tak długo spać
Stokrotka trzymam mocno kciuki.
Agulqa, bo Robcio wie, że w domku najlepiej :-)
Femme no dosłownie posikał się ze szczęścia
LayDeek jak tam u Ciebie?
Sylwi rozwinęło się coś czy cisza?
jenn200818
Sylwi strach na pewno każdej towarzyszy, no ale myślę, że chęć urodzenia jest silniejsza od strachu ;-) A mąż przecież od tego jest.. co zrobić. Trzymam kciuki, żeby jednak przeszło :-)
reklama