reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta widocznie synek obsikał Cię z radości, że już Cię mógł zobaczyć :-)
Sylwi pod ciepłą wodę skocz, powinna pomóc.. Oby fałszywy alarm, no chyba, że chcesz rodzić.. ;-)

Stokrotka trzymam kciuki! :-)

Agulqa widać, że Robson lubi swój domek skoro tak ładnie śpi, oby tak dalej ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, chyba pierwszy dzień sam na sam wywołuje lekki stres a przynajmniej ja bym się bała :-)

Dzisiaj o dziwo pobudka konkretna była o 8 :szok: Więc chyba musiałam nadrobić za wczorajszą beznadziejną noc. Cały brzuch mnie boli a najbardziej lewa strona na górze, pewnie to przez to, że mały się wciska.
U mnie mgła za oknem a miałam plan jechać do ikei.. hm planuję taką lampkę ledową kupić żeby nie musieć palić chamskiego światła w nocy przy przewijaniu i karmieniu. Nie wiem czy tam dostanę, ale chyba powinni mieć co?

Po nospie trochę puściło. Dzieki temu usnęłam. Ale obudziłam sie i jazda od nowa :(
Sylwi, jeśli to lada moment to trzymam kciuki!!!
Stokrotka, juz dzis ujrzysz swoje księżniczki :-) kciuki mocno zacisniete.

Jenn chce, ale się boję. To pewnie z tego stresu mnie tak przeczyściło:-p. Zobaczymy co będzie.

Jeszcze mąż mnie wkurzył, bo pojechał i mnie samą z dzieckiem zostawił.

A my niedawno zaliczylismy pobudke.
Aż w szoku jestem, bo zapomniałam jak to jest tak długo spać :p

Stokrotka trzymam mocno kciuki.

Agulqa, bo Robcio wie, że w domku najlepiej :-)

Femme no dosłownie posikał się ze szczęścia :-D

LayDeek jak tam u Ciebie?

Sylwi rozwinęło się coś czy cisza?

Sylwi strach na pewno każdej towarzyszy, no ale myślę, że chęć urodzenia jest silniejsza od strachu ;-) A mąż przecież od tego jest.. co zrobić. Trzymam kciuki, żeby jednak przeszło :-)

Alecta, boli mnie cholernie brzuch. Czytałam, ze takie bole mogą i dwa tyg przed porodem wystąpić. No bylebym nie urodziła dzis ani jutro.
Wstaje i ide pod prysznic.

reklama
Jenn nie każda czuje strach, mnie poród w ogóle nie przeraża, gdybym miała cc pewnie bym Sue stresowala ale Sn zero nerwów :)

LayDeeK 2 tyg? Spójrz na mnie i jezyk, my to od 3 miesięcy mamy

Do góry