reklama
Alecta my mielismy oc wykupione przez goscia ktory sprowadzal auto i jeździliśmy na nim tydzień dopoki nie wygasło i nie kupilismy nowego.
Widze ze dzieciaczki juz sie pchaja na swiat powoli
My z sexem tez sie wstrzymujemy do jutra hehe lepiej nie kusic losu. Musze wlasnie dopakowac torbe dzisiaj. Na razie lece na wyprzedaze bo starszak w żłobku
Stokrotka kciuki zaciskam!
Sylwi moze sie rozkreci po sylwku?
Widze ze dzieciaczki juz sie pchaja na swiat powoli
My z sexem tez sie wstrzymujemy do jutra hehe lepiej nie kusic losu. Musze wlasnie dopakowac torbe dzisiaj. Na razie lece na wyprzedaze bo starszak w żłobku
Stokrotka kciuki zaciskam!
Sylwi moze sie rozkreci po sylwku?
dagi27
Fanka BB :)
Alecta ja kupowalam raz ale jechałam po auto do niemieć. Z tego co wiem może LayDeek potwierdzi chyba zależy od komisu, czy auto jest przygotowane do pierwszej rejestracji w PL czy Ty musisz się tym zająć.
Doggi oh chciała bym w chwili porodu mieć takie podejście jak Ty.
Torbę wczoraj przepakowalam, na foteliku zamontowalam ten daszek i mogę go zanieść spowrotem do auta.
LayDeek współczuję Ci ciężkiej nocy, ale może to tylko takie straszenie, mi polozna powiedziała, że na bóle porodowe nic nie pomaga w sensie ciepła kapiel czy paracetamol albo no-spa w każdym razie kontroluj.
Ja na sutki kupilam w pl lano maść z ziaja które nie trzeba zmywać ale ma taką konsystencję jak smar wiec dokupilam tu inna
Doggi oh chciała bym w chwili porodu mieć takie podejście jak Ty.
Torbę wczoraj przepakowalam, na foteliku zamontowalam ten daszek i mogę go zanieść spowrotem do auta.
LayDeek współczuję Ci ciężkiej nocy, ale może to tylko takie straszenie, mi polozna powiedziała, że na bóle porodowe nic nie pomaga w sensie ciepła kapiel czy paracetamol albo no-spa w każdym razie kontroluj.
Ja na sutki kupilam w pl lano maść z ziaja które nie trzeba zmywać ale ma taką konsystencję jak smar wiec dokupilam tu inna
Jenn, moj tez tak 'pulsuje czasami' tzn to take uczucie jakby sievmialo w brzuchu ogromba gasienice
Ja jakis czas temu kupilam krem do sutkow z mothercare I jest OK. Tzn nie wiem jak sie bedzie sprawdzal, jak bede karmic, ale juz dawno moje sutki zaczely swedziec, skora z nich schodzila I smarowalam tym kremem, to pomagal.
Ja jakis czas temu kupilam krem do sutkow z mothercare I jest OK. Tzn nie wiem jak sie bedzie sprawdzal, jak bede karmic, ale juz dawno moje sutki zaczely swedziec, skora z nich schodzila I smarowalam tym kremem, to pomagal.
Filipiamama
Hej dziewczyny. U nas się trochę pokomplikowało. Okazało się że po poprzedniej cesarce zostały spore zrosty, straciłam sporo krwi, lekarz myślał, że sobie poradzę, ale niestety będę miała przetaczaną krew. Trochę mnie to przeraża. A myślałam, że tak jak przy Filipie, rach ciach i do domu.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini no prosze jaki postep dobrze ze torba jest
Ja teraz juz wiem ze trzeba miec spakowana, jakbym nie miala to ciekawe co by mi przywiezli z domu
No właśnie tak pomyślałam, że jakby się zaczęło coś dziać znienacka, to mój Stary w życiu by nie ogarnął gdzie co jest i musiałby jeździć do szpitala kilka razy dziennie, dowożąc mi niezbędne rzeczy
A ile kg zostawiłaś na porodówce?
Teraz jak karmisz, to też trochę zejdzie, spokojnie
alecta, ja mam taki uraz do komisów i handlarzy, że nigdy więcej tak nie kupię samochodu
jenn, tak, ta lampka na kablu, też nie mam gniazdka, ale przedłużacz dał radę
Ja do spakowania mam tylko badania, aparat, ładowarkę i szczoteczkę do zębów, reszta wszystko już jest ;-)
jenn200818
To pulsowanie w kroku to bym porównała do pulsu serca normalnie.. Całe podbrzusze mnie dzisiaj boli. Chyba organizm się na mnie mści za to, że w sumie cały początek i środek ciąży u mnie był bezobjawowy.
Filipiamama będzie dobrze, dadzą krew, zadbają. Jesteś pod dobrą opieką, a to najważniejsze.
Filipiamama będzie dobrze, dadzą krew, zadbają. Jesteś pod dobrą opieką, a to najważniejsze.
Jenn nic się nie mści jesteś drobną osóbka a tam w środku musi się wszystko przygotować to wyjścia malucha. Tam jest już tak ciasno ze rąk naprawdę każdy ruch malca boli plus Ruszania dzieciów powoduje skurcze. Ja mam skurcze nawet tzn to napinanie bezbolesne jak Ola daje buzi w brzuch. Końcówka to naprawdę nic przyjemnego ale koniec juz
reklama