reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

nałożyłam embargo na sex do nocy sylwestrowej ... bo znając mnoje szczęście ... pewnei zaraz bym zaczęła rodzić (bo nei chce teraz) ale od sylwestra hulaj dusza :-D:-D

reklama
Dokładnie u nas to samo XD bez seksu do sylwka bo z M mnie po seksie ruszyło ;)
Co do oleju rycynowego to czytałam ostatnio, że przez niego dziecko może oddać smółkę, więc lepiej zapytać o coś innego na przeczyszczenie lekarza.
Herbata z liści działała u mnie przed ciążą to wiem. Teraz jeszcze nie piję, ale i tak mam skurcze i nawet pomocy nie trzeba ;)
Doggi, ty to masz przeboje. Jak Cię nie boli to Ci się chata pali...
Właśnie objadam się kabanosem i popijam sokiem pomarańczowym. Jeszcze kąpiel bo jutro wizyta, a młody jak mnie tylko w wannie widzi to od razu chce się ze mną kąpać

U mnie po sexszeniu właśnie... Nie podoba mi się seks w ciąży... Ni hu hu.... Tragedyja jak dla mnie :confused2: no ale dobra, poćwiczę na drążku tydzień i zobaczymy co to niby zdziała....

Olej z wiesiołka to ja tylko łykałam jak się staraliśmy w 1 fazie cyklu bo w 2 nie wolno właśnie , że coś skurcze może powodować. Za tydzień doktorka się spytam co o tym sądzi.

Mnie w tym szpitalu w którym chcę rodzić wqrwia już wszystko. Chcę położną sobie opłacić po prostu , już powinnam mieć jakąś wybraną , to nieee bo tak z góry nie można, tylko jak się przyjedzie na bieżąco. Super, tylko że położna JUŻ powinna jakieś porady dawać itp. Tutaj na miejscu mam numer do fajnej położnej i ona się interesuje, ale muszę jej zadzwonić i powiedzieć , że jednak do Bydg, jedziemy..... Niezbyt podekscytowana jestem z tegoż powodu....

Fajnie. Druga w nocy a ja nie śpię. Mam takie bole podbrzusza jak na @. Wzięłam nospe i liczę, ze zdziała cuda. Boje sie ze urodzę duzo wcześniej. Byleby do 01 stycznia...

Doggi :O ale miałaś dzień

ALECTA hahaha to Cie Tymek przywitał :-D :-D :-D

LAYDEEK i jak u Ciebie?

Ja od godziny spać nie mogę... :-/ zjadłam dwie kanapki i czekam aż mnie zmuli... :p

Witam z rana. U mnie chyba coś się dzieje od 3 mam skurcze i czyści mnie. Nic się na razie nie nasila i są nieregularne, ale nie mijają po zmianie pozycji.

reklama
Do góry