reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hmm kurcze to może poczekam do tego 15ego :p
Tylko żeby jakieś szczegóły podali co jest w tej wyprawce, bo nie wiem czy warto :p

Nulini jak Tymko się urodził to przez 2 miesiące mieszkaliśmy w pokoiku 8m2 i nie było źle.
Też się bałam, że jedno będzie budzić drugie, ale Tymko na szczęście w nocy tylko jadł i spał.
Jedyne na co narzekałam to, że było nam ciasno ;-)

reklama
Ja na 22 termin mam ;-) Akurat 1.01 mały już będzie donoszony no i w sylwka mój lekarz ma dyżur-aczkolwiek ta data mi się nie marzy. Broń boże. Nie chciałabym psiny mojej w Sylwka samej zostawiać :-(

Ja na zgagę nie narzekam ale rozstępy już tak, po ciąży trzeba będzie sie za to jak najszybciej zabrać... Mały wpycha girki pod żebra-dzisiaj pobił sam siebie normalnie w tym ;-) Skurcze są, takie że nieraz z dupą aż by się usiadło ale na ból nie narzekam, zasuwam dalej. Wysoki próg bólu mam ogólnie i tak jak już kiedyś pisałam do bóli podbrzusza, krzyży jestem przyzwyczajona.... No i ból krocza i małej- ale to się wszystko przygotowuje do porodu to co się dziwić. Ogólnie spoko jak na razie.

Jutro wizyta , ciekawe jaka będzie waga i co tam się dzieje :szok: ;-)

Ostatnia edycja:
Kolejna noc nadchodzi... Już mi słabo..

Mój jak się rozpycha to główką się pcha na dół, a nogami po żebrach i cyckach kopie :-\

Bada już coraz bliżej hihi.

A ja mam pierwsze nocne skurcze, ale nie bolą jakoś szczególnie.
Bardziej wkurza mnie ból stawów na zmianę pogody.
Posmarowałam je amolem i czekam aż przejdzie.

O akcji RMF to nie słyszałam, ciekawe ile się tego dnia maluchów urodzi :)
Ja coś spać nie mogę, tradycyjnie musiałam wstać na siku i od godziny się męczę żeby zasnąć. Nie znoszę tego.. Jeszcze A tak twardo śpi co mnie dodatkowo frustruje..
Mały mi nogę wciska w żebra z lewej strony. Już nie wiem jak mam się położyć.
Pocieszam się, że to już końcówka. Ale niestety nie za każdym razem to działa.

Może nie mogę spać przez dzisiejszą wizytę, a dopiero idę na 16..

Jenn nie jesteś sama, ja też spać nie mogę. Wizytę mam na 9.15 a Ktg na 13.

Bada chyba coś odpuściłam, byłaś u kardiologa? Jak tak to co Ci powiedział?

Stokrotka obstawiałam, że Ty będziesz jedną z pierwszych a tu proszę jak ładnie się kulasz:)

Megami jak tam noc?

Dziś pozbywamy się teściowej jupiiii :)))

Straszne co powiem ale jestem głodna!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry